Φωτογραφία - ντοκουμέντο από εξέδρα για τα οπαδικά αισθήματα του Λαΐφη

Μεγάλος ντόρος ξέσπασε χθες (30/6) για τα... οπαδικά αισθήματα του Κωνσταντίνου Λαΐφη, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ελλαδικές ιστοσελίδες πέρασαν από "κόσκινο" τον προσωπικό λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του 23χρονου Κύπριου διεθνούς και παρουσίασαν δημοσίευση του το 2007 στην οποία εξέφρασε την προτίμηση του στον Παναθηναϊκό.
 
Ο επίσημος Ολυμπιακός δια στόματος του υπεύθυνου επικοινωνίας, Κωνσταντίνου Καραπαπά, διέψευσε τα δημοσίευμα, ενώ σήμερα (1/7) το φως της δημοσιότητας είδε νέο δημοσίευμα από την ιστοσελίδα sportdog, το οποίο παρουσιάζει τον πατέρα του Λαΐφη και τους θείους του ντυμένους στα ερυθρόλευκα στο "Καραϊσκάκη". 
 
Οι Ελλαδίτες δημοσιογράφοι ασχολούνται ανούσια με τις οπαδικές προτιμήσεις του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, λες και στο 2016 οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στις ομάδες που υποστήριζαν από μικροί. Ο Λαΐφης επέστρεψε στην Κύπρο και τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει στο Βέλγιο, για να επισημοποιήσει το δανεισμό του στη Σταντάρ Λιέγης με τη φανέλα της οποίας θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο. 
 
Το δημοσίευμα του sportdog.gr
Τι ομάδα είναι τελικά ο νέος άσος των Ερυθρολεύκων; Μετά τον μεγάλο ντόρο που ξέσπασε, κυκλοφόρησε κάτι που μπερδεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα...
 
Μεγάλος ντόρος ξέσπασε χθες με τα ποσταρίσματα που φέρεται να έχει κάνει στο Facebook, πριν από χρόνια, ο Κωνσταντίνος Λαΐφης κατά του Ολυμπιακού.
 
Ο παίκτης δεν πήρε θέση, ενώ ο Κώστας Καραπαπάς είπε ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός (που κατέβηκε, πάντως, μετά τον σάλο) ανήκει σε έναν ...ξάδερφο του παίκτη.
 
Όπως και να έχει, βγήκαν αρκετοί να υποστηρίξουν ότι ο νεαρός άσος είναι Παναθηναϊκός και γι΄ αυτό έβριζε τους Ερυθρόλευκους στα ποστ που δημοσιεύτηκαν.
 
Πάντως, μία φωτογραφία - ντοκουμέντο, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, έρχεται να αποδείξει(;) ότι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης είναι οπαδός των πρωταθλητών και ότι, μάλιστα, την ομάδα του Πειραιά υποστηρίζει όλη η οικογένεια! 
 
Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ο πατέρας του ποδοσφαιριστή μαζί με τους θείους του (αδέρφια του πατέρα του) να βρίσκονται στο "Καραϊσκάκη" και με ερυθρόλευκα κασκόλ να υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό σε κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι.
 
Λέτε ο πατέρας να είναι ο Ολυμπιακός και ο γιος ...Παναθηναϊκός;  
 

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη