Εκτόξευσε τη ρήτρα πώλησης του Λαΐφη ο Ολυμπιακός

Υπό το "μικροσκόπιο" της Αϊτχόφεν τέθηκε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Σκάουτερ της ολλανδικής ομάδας παρακολούθησαν τον Κύπριο διεθνή στα παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου με Ελλάδα και Βοσνία και έμειναν εντυπωσιασμένοι με τις ικανότητες του 23χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ. 
 
Απόλυτα ευχαριστημένοι με τον Λαΐφη είναι και στην Σταντάρ Λιέγης, όπου ο πρώην παίκτης της Ανόρθωσης παίζει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ και ο Μπέντο (προπονητής Ολυμπιακού) ήταν στο "Καραϊσκάκη" για να δει από κοντά τον Λαΐφη στο ματς Ελλάδας-Κύπρου. 
 
Οι «ερυθρόλευκοι» αν και αποφάσισαν να μην κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Κύπριο διεθνή υπολογίζουν πολύ στην αξία του και άλλωστε γι’ αυτό πλήρωσαν μισό εκατομμύριο στην Ανόρθωση για να τον κάνουν δικό τους.
 
Η ομάδα του Πειραιά έβαλε ρήτρα αγοράς στη Σταντάρ δύο εκατομμυρίων ευρώ. Όμως, ακόμα και αν η βελγική ομάδα κάνει χρήση της ρήτρας, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν δικαίωμα να κρατήσουν τον πρώην ποδοσφαιριστή της «Κυρίας», δίνοντας ένα μικρότερο ποσό στη Σταντάρ.
 
Οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα θελήσει ν' αποκτήσει τον Λαΐφη θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με ποσό κάτω των δύο εκατομμυρίων ευρώ. 
 
Ισχύει ο όρος που μπήκε κατόπιν επιθυμίας της Ανόρθωσης και προνοεί ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα παραχώρησης του σε άλλη κυπριακή ομάδα.
 

Δειτε Επισης

Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Το φυλαχτό του πατέρα του Τζολάκη στη διαδικασία των πέναλτι-«Πήραμε μαζί την πρόκριση»
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε
Τα χρήματα που πήρε κι αυτά που περιμένει ο Ολυμπιακός στο Conference League