ʼρεσε για 80 λεπτά ο Ολυμπιακός, στο 3-2 επί της Βέστερλο

 Στο τέταρτο φιλικό στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας και δεύτερο επί βελγικού εδάφους (όπου βρίσκεται από τις 6/7) έδωσε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (13/7), αντιμετωπίζοντας την Βέστερλο στο Het Kuipje.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του (21/6 - 1/7) στο Λάνγκεφελντ της Αυστρίας, ο Ολυμπιακός έπαιξε με τις Χορν (4-1) και Βάκερ Ίνσμπρουκ (1-1), ενώ στο Βέλγιο έδωσε το πρώτο του φιλικό κόντρα στην Γάνδη (2-2) στο "Ghelamco Arena".

Ο Βίκτορ Σάντσεθ απέναντι στην Βέστερλο έδωσε φανέλα βασικού στους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσο, Μανθάτη, Σεμπά και Πουλίδο, κρατώντας δίπλα του τους Λεάλι, Χουτεσιώτη, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Σιόβα, Ντε Λα Μπέγια, Βούρο, Τσιμίκα, Πάρντο, Ιντέγε, Ντουρμάζ και Καμπιάσο.

Ο Αργεντίνος ήταν στην αποστολή για το ματς, παρά το γεγονός ότι μόλις την Τρίτη (12/7) ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας στο Βέλγιο, αφού μια ημέρα πριν ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους". Ο Καμπιάσο πήρε και χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού.

Για τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού τα προβλήματα ήταν οι Ντομίνγκες, Μανιάτης και Ρέτσος που δεν προπονήθηκαν την Τρίτη (12/7) εξαιτίας ενοχλήσεων και τέθηκαν εκτός μάχης.

Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο για 80 λεπτά και με μπροστάρηδες τους Ζντιέλαρ, Ανδρούτσο και Μανθάτη, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με σκορ 3-0 (39' πεν. Πουλίδο, 62' Ανδρούτσος, 65' Ιντέγε), όμως είδε τους έμπειρους παίκτες του να κάνουν φτηνά λάθη μετά στο τελευταίο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα η Βέστερλο να μειώσει για το τελικό 3-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βέστερλο (Μπομπ Πίτερς): Βαν Λάνγκεντονκ, Από, Σχέρμανς, Νταμς, Μίστοου, Χίλαντ, Χέιμανς, Χένκενς, Μόλεμπερχς, Ντε Κουέγιαρ, Μανιάς (57' ΜακΝτόναλντ).

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο (46' Χουτεσιώτης), Φιγκέιρας (63' Βούρος), Μποτία (46' Ντε λα Μπέγια, 74' Σιόβας), Ντα Κόστα (63' Μιλιβόγεβιτς), Μαζουακού (63' Τσιμίκας), Κασάμι (63' Καμπιάσο), Ζντιέλαρ (63' Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (63' Φορτούνης), Μανθάτης (63' Ντουρμάζ), Σεμπά (63' Πάρντο), Πουλίδο (46' Ιντέγε).

Γκολ: 82' Γκανβουλά, 89' Ντε Κουέγιαρ / 39' πεν. Πουλίδο, 62' Ανδρούτσος, 65' Ιντέγε

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς