Δεν ψάχνουν για δικαιολογίες στην έρημο της Μπερ Σέβα

H μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό πλησιάζει. Η ώρα της... κρίσης για την ακρίβεια. Απόψε (3/8, 21.00) οι “ερυθρόλευκοι” παίζουν την ευρωπαϊκή τους χρονιά στην έρημο του Νεγκέβ και την πόλη Μπερ Σέβα.
 
Το 0-0 του πρώτου αγώνα αποτελεί τεράστια παγίδα. Και είναι τεράστια παγίδα όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την Χάποελ.
 
Το κλίμα που επικρατεί στο Ισραήλ στις τάξεις της Χάποελ είναι το εξής: Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μεταφέρουν το άγχος στον Ολυμπιακό. Επιχειρούν να αποβάλουν το δικό τους από την πίεση που τους ασκεί ο κόσμος για πρόκριση και λένε δημοσίως ότι "κι εδώ που φτάσαμε καλά είναι, αφού ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί".
 
Υπάρχει αφόρητη πίεση από τους οπαδούς της Χάποελ προς τους ποδοσφαιριστές του Μπαράκ Μπακχάρ. Είναι ολοφάνερο ότι απόψε έχουν τεράστια ευκαιρία να γράψουν ιστορία, αποκλείοντας μία ομάδα με συνεχή παρουσία στους ομίλους του Champions League.
 
Αναπόφευκτα έχουν άγχος οι Ισραηλινοί και όχι μόνο ο Ολυμπιακός. Και το θέμα είναι πώς θα διαχειριστούν οι άπειροι παίκτες του Μπακχάρ όλη αυτή την κατάσταση.
 
Βέβαια, το τελευταίο που ενδιαφέρει τον Βίκτορ είναι το τι κάνει η Χάποελ. Αυτό που τον νοιάζει είναι να παρουσιάσει το βράδυ ένα σύνολο αποτελούμενο από παίκτες με το μαχαίρι στα δόντια.
 
Ο Μιλιβόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου φάνηκε αποφασισμένος. Σαν να έδειξε ότι πήγε στο Ισραήλ γνωρίζοντας την κατάσταση... Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο τι έχει τελικά στο μυαλό του ο Βίκτορ.
 
Η Χάποελ όλα δείχνουν ότι θα ξαναπάει πάλι με τρία στόπερ. Ο Βίκτορ όμως; Δύο συστήματα έχει δουλέψει. Το 4-3-2-1 με τους Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο στα χαφ και τους Τσόρι - Φορτούνη να πλαισιώνουν τον Ιντέγιε. Επίσης, το 4-2-3-1 με τους Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκη ή Καμπιάσο στα χαφ, τον Τσόρι πίσω από τον Ιντέγιε και τους Φορτούνη – Σεμπά στα άκρα. Απόψε θα λυθούν όλες οι απορίες.
 
Σε γενικές γραμμές πάντως δεν λένε κουβέντα πλέον για τον καιρό στον Ολυμπιακό. Δεν ψάχνουν για δικαιολογίες και ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το πώς θα πάρουν την πρόκριση και τίποτε άλλο.
 
Στην προπόνηση επί ισραηλινού εδάφους είχε 28 βαθμούς Κελσίου και γύρω στο 30% υγρασία. Το γήπεδο είναι λίγο πριν από την είσοδο της ερήμου του Νεγκέβ και για αυτό το λόγο έβγαζε το βραδάκι μία δροσιά.
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας