Συνεργασία με Στραματσόνι και αντίο από Ρούτερ, Φος στον Παναθηναϊκό

O Aντρέα Στραματσόνι την Τετάρτη (11/11) το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Παναθηναϊκού βγαίνοντας στο γήπεδο μαζί με τους τρεις συνεργάτες του αλλά και τους Μέντες, Λάππα.

Απουσίαζαν οι Στιβ Ρούτερ και Γιούσεφ Φος, άμεσοι συνεργάτες μέχρι πρόσφατα του Γιάννη Αναστασίου και οι άνθρωποι που οδήγησαν το τριφύλλι στη νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Ο Άγγλος προπονητής και ο Ολλανδός γυμναστής ήταν κανονικά στο "Γ. Καλαφάτης" αλλά σε αντίθεση με τα προηγούμενα δυόμιση χρόνια αυτή την φορά δεν έβαλαν τις φόρμες τους και έμειναν όλη την ώρα με τα πολιτικά τους ρούχα.

Οι δυο τους είχαν στενή συνεργασία και μάλιστα για πάρα πολύ ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης με τον Λούκα Στραματσόνι. Οι Ρούτερ, Φος και ο Ιταλός προπονήσεις κλείσθηκαν στο δωμάτιο του 39χρονου κόουτς για περισσότερο από μια ώρα συζητώντας για όλα όσα είχαν να κάνουν με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Οι δυο τους ενημέρωσαν τον Ιταλό για όλα όσα πρέπει να γνωρίζει, για όλα τα κομμάτια στα οποία έχει δουλέψει η ομάδα ενώ του έλυσαν και όποιες τυχόν απορίες μπορεί να είχε.

Αποχαιρέτησαν τους πράσινους

Όπως αναφέραμε οι Ρούτερ, Φος δεν έκαναν την εμφάνιση τους στα γήπεδα του "Γ. Καλαφάτης" αλλά μάζεψαν τα πράγματα τους και αποχαιρέτησαν όσους πράσινους συνάντησαν πριν από την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης.

Το πιθανότερο είναι πως την Πέμπτη (12/11) δεν θα βρεθούν στο Κορωπί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αναχωρήσουν άμεσα από την Ελλάδα καθώς θα πρέπει πρώτα να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την λύση της συνεργασίας τους με το τριφύλλι.  

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη