Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Super League!

Την αναβολή της πρεμιέρας της Super League πρόκειται να ανακοινώσει πολύ σύντομα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA. 
 
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SDNA, ο κύριος Κοντονής, ο οποίος έχει πάρει σαφή θέση στις τελευταίες εξελίξεις, αναμένεται να αναβάλει την σέντρα του πρωταθλήματος, επικαλούμενος λόγους δημοσίας τάξεως και ασφάλειας του κοινού, αφού κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι μπορεί να επακολουθήσει στα πρώτα φαλτσοσφυρίγματα της σεζόν.
 
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η κυβέρνηση -ίσως και εντός της ημέρας- αναμένεται να πάρει επίσημη θέση επί του θέματος, δείχνοντας για μία ακόμα φορά ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
 
Η πραξικοπηματική ενέργεια της ΕΠΟ σε ότι αφορά τους τακτικούς δικαστές, αλλά και η λίστα διαιτητών ήταν η σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι, κινήσει που απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι μιλάμε για ένα πρωτάθλημα εντελώς αναξιόπιστο, όπου δεν τηρείται η παραμικρή ισονομία.
 
Η πρόθεση του Σταύρου Κοντονή φαίνεται πως είναι η επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος μέχρις ότου λυθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα, που για μία ακόμα φορά ναρκοθετούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, όπως έπραξε και πέρυσι με την ανάλογη διακοπή πρωταθλήματος και κυπέλλου, φαίνεται αποφασισμένος να πάρει αυστηρά μέτρα και να μην αφήσει την ΕΠΟ να δράσει ανενόχλητη, εξυπηρετώντας συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων. 
 
Φαίνεται πως αυτή τη φορά φτάσαμε στο «ως εδώ και μη παρέκει» και πως επιτέλους κάποιος αποφασίζει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να βάλει τέλος στην ασυδοσία που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και μερικά χρόνια.
 
ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα