Νίκη με 3-1 επί του ʼρη στο ντεμπούτο του Μπέντο

Nικηφόρο ήταν το ανεπίσημο ντεμπούτο του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να νικούν 3-1 τον Άρη του Νίκου Αναστόπουλου σε φιλικό παιχνίδι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (κεκλεισμένων των θυρών), έχοντας πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη που σκόραρε δις.
 
Με σύστημα 4-2-3-1 κατέβασε την ομάδα του ο Πορτογάλος τεχνικός, δείχνοντας πως έχει σκοπό να ακολουθήσει την ίδια αγωνιστική συνταγή που εφάρμοσε επιτυχημένα την περασμένη σεζόν στους Πειραιώτες ο συμπατριώτης του, Μάρκο Σίλβα.
 
Ο Ολυμπιακός είχε τις πρώτες του καλές στιγμές στο φιλικό με τους Ιντέγε στο 28' (οι παίκτες του Άρη απέκρουσαν πάνω στη γραμμή το πλασέ του Νιγηριανού) και Φορτούνη στο 31' (ελάχιστα άουτ η εκτέλεση φάουλ του), με τα γκολ ωστόσο για τους πρωταθλητές Ελλάδας να έρχονται... μαζεμένα προς το φινάλε του πρώτου μέρους.
 
Ο Πάρντο άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 39', ο Φορτούνης έκανε το 2-0 τέσσερα λεπτά αργότερα από την άσπρη βούλα ενώ στο 44' ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και τρία αυτά της ομάδας του με πλασέ μέσα από την περιοχή.
 
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ήταν πιο απειλητικός σε σύγκριση με το πρώτο 45λεπτο και αφού πρώτα "προειδοποίησε" στο 69' με τον Μιλούνοβιτς (απομάκρυναν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού το σουτ του) μείωσε το σκορ στο 78' με τον Μπράνα Ίλιτς, με το 3-1 να είναι και το τελικό σκορ.
 
Οι ενδεκάδες στο πρώτο ημίχρονο:
Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο, Σεμπά, Πάρντο, Φορτούνης, Ιντέγιε
Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Νέτο, Αντρέου Γκουεράο, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη