Είπε «ναι» ο Παναθηναϊκός στη Λόκερεν για Κλωναρίδη

Αντίστροφα φαίνεται πως μετράει ο Βίκτορ Κλωναρίδης για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό μετά την άρνησή του να υπογράψει επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του με το Τριφύλλι το οποίο τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι. 

Ο ομογενής επιθετικός εξετάζει την πρόταση της βελγικής Λόκερεν και σύμφωνα με έγκυρη βελγική ιστοσελίδα βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφήςτου βελγικό πρωτάθλημα (είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στη Μουσκρόν). 
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λόκερεν έχει καταθέσει πρόταση αγοράς ύψους 300 χιλ. ευρώ και το συγκεκριμένο δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι έχει γίνει αποδεκτή από τον Παναθηναϊκό με συνέπεια η μεταγραφή του Κλωναρίδη να θεωρείται στην τελική ευθεία υλοποίησης. 
 
Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής: "Ο Παναθηναϊκός έχει αποδεχτεί την πρόταση της Λόκερεν για τον Κλωναρίδη, που είναι πολύ πιθανό να αντικατασταθεί από ένα άλλο παλιό γνώριμο, αν και στο Βέλγιο είναι ελαφρώς πιο διάσημος από ό, τι ο Ελληνας εξτρέμ που παλαιότερα έπαιξε στη Μουσκρόν, τον Πολ Ζοσέ Μποκού. 
 
Ο Κλωναρίδης είχε την ατυχία την περασμένη σεζόν να έχει αρκετούς τραυματισμούς, αλλά όποτε αγωνίστηκε κατάφερε να διακριθεί, σκοράροντας κι ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό (σ.σ. υπάρχει το σχετικό video). 
 
Ο Κλωναρίδης αρνήθηκε να ανανεώσει και αυτό δημιούργησε ανησυχίες στον Παναθηναϊκό που κινείται για τον αντικαταστάτη του και ζήτησε από τον παίκτη να εξετάσει τις προτάσεις του από το εξωτερικό. 
 
Η Σταντάρ Λιέγης ρώτησε για αυτόν, αλλά το ενδιαφέρον δεν φαίνεται πάρα πολύ συγκεκριμένο, σε αντίθεση με τη Λόκερεν που έχει ήδη κάνει μια αξιόλογη προσφορά στον Παναθηναϊκό που έχει γίνει αποδεκτή.
 
Ο Κλωναρίδης είναι στο δρόμο της επιστροφής στο Βέλγιο και οι τεχνικές του αρετές είναι γνωστές και δεδομένες. Το ζητούμενο είναι να αντεπεξέλθει και σωματικά". 
 
ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Τα χρήματα που πήρε κι αυτά που περιμένει ο Ολυμπιακός στο Conference League
Ο Ολυμπιακός έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα που φτάνει στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης
Μεντιλίμπαρ μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού-«Θέλουμε να πάμε στον τελικό»
ΒΙΝΤΕΟ: Υποδοχή ηρώων για τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση-Αποθέωση για Τζολάκη
Μαρινάκης: Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου μέσα στην Πόλη
Πρόκριση για Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ και Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League
Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Άλωσε την Πόλη ο Ολυμπιακός και πήρε ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League
Τα χρήματα που βάζει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ από το Conference League
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ