Συγκλονιστικό βίντεο με ασθενή να αντιδρά στο γκολ του Μαραντόνα!

To γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα με το χέρι, κατά την αναμέτρηση των εθνικών Αργεντινής κι Αγγλίας για το Μουντιάλ του 1986, έχει μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους. Εσχάτως και για θεραπευτικούς. Ο αδερφός ασθενούς ο οποίος εδώ και δύο μήνες βρίσκεται σε φυτική κατάσταση δημοσίευσε βίντεο στο οποίο αυτός αντιδρά στο άκουσμα της περιγραφής του γκολ του Ντιέγκο.
 
"Σήμερα, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα βίντεο του αδερφού μου, ο οποίος είναι σε φυτική κατάσταση (σ.σ. αυτός είναι ο ακριβής ιατρικός όρος) εδώ και δύο μήνες μετά από ένα πολύ σφοδρό ατύχημα που είχε στο Μαϊάμι. Οι ιατροί μου συνέστησαν να του μιλήσω, ώστε οικογενειακές φωνές να του ξυπνήσουν κάτι στη μνήμη και να καταφέρουν τα νεύρα του, να επικοινωνήσουν.
 
Του μίλησα πολύ κι έπειτα από αυτό το βίντεο κατάφερα να τον κάνω να κουνήσει το χέρι του. Δεν μου έχει συμβεί κάτι καλύτερο και από τύχη προέκυψε μια μεγάλη ιδέα που μοιράζομαι μαζί σας.
 
Μακάρι να δει το 10 (σ.σ Μαραντόνα) ότι το γκολ που έβαλε, έκανε τον αδερφό μου αφού άκουσε το γκολ απέναντι στους Άγγλους, να ξεκινήσει την ανάρρωσή του. Σήμερα, από τύχη, ο αδερφός μου είναι καλά, αλλά άλλοι όπως ο Σουμάχερ συνεχίζουν να προσπαθούν να αναρρώσουν", ανέφερε ο αδερφός του ασθενούς στη δημοσίευση.
 
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:
 

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της