Δυσαρέσκεια της Μπάγερν για Λαμ!

Η "SPORT BILD" αποκάλυψε την Τρίτη ότι ο αρχηγός των Βαυαρών, Φίλιπ Λαμ, ανακοίνωσε στην ομάδα την απόφαση που όλοι περίμεναν εδώ και μήνες, της πρόωρης αποχώρησης από το ποδόσφαιρο. Μία ημέρα μετά, την Τετάρτη, η Μπάγερν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι περίμενε μια κοινή ανακοίνωση, αντίθετα υποδέχθηκε με έκπληξη κι αιφνιδιασμό την είδηση από τα γερμανικά ΜΜΕ.
 
Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Μονάχου επιβεβαίωσε ότι ο Φίλιπ Λαμ ζήτησε την πρόωρη λήξη του συμβολαίου του ώστε να "κρεμάσει" τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν, συμπληρώνοντας ότι δεν αποδέχθηκε τη θέση που του προτάθηκε ώστε να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή της ομάδας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου:
 
"Η Μπάγερν εξεπλάγη από τον τρόπο που έδρασαν ο Φίλιπ Λαμ κι ο εκπρόσωπός του. Ο Ούλι Χένες κι εγώ είχαμε εντατικές και δημιουργικές συζητήσεις με τον Φίλιπ Λαμ τους τελευταίους μήνες για μια πιθανή θέση ως αθλητικός διευθυντής του κλαμπ. Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, μας ενημέρωσε ότι δεν είναι διαθέσιμος για μια τέτοια θέση και θα ήθελε μία πρώιμη λήξη του συμβολαίου, το οποίο τρέχει μέχρι τον Ιούνιο του 2018, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.
 
Μέχρι χθες υπολογίζαμε ότι θα επρόκειτο για μια από κοινού - από τον Φίλιπ Λαμ και την Μπάγερν - ανακοίνωση επί της απόφασης. Ο Φίλιπ Λαμ ήταν σημαντικός παίκτης της ομάδας για πάνω από μια δεκαετία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο αρχηγός μας θα συγκεντρωθεί πλήρως τώρα με την ομάδα του στο δύσκολο έργο που έχουμε στην Bundesliga, το Champions League και το Κύπελλο. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η πόρτα μας παραμένει πάντα ανοικτή για τον Φίλιπ και την Μπάγερν.
 
Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε
 
Πρόεδρος της Μπάγερν"

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League