Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Τα πήρε όλα και... έμεινε ο βασιλιάς Ζιντάν!

  12/08/2017 14:19
Τα πήρε όλα και... έμεινε ο βασιλιάς Ζιντάν!

Τα πήρε όλα και... έμεινε ο βασιλιάς Ζιντάν!

  12/08/2017 14:19

Πριν από μερικούς μήνες, όταν δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί η σεζόν, ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε ξαφνιάσει άπαντες λέγοντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι δεν γνωρίζει αν θα είναι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και την ερχόμενη σεζόν.

Τα λόγια όμως αυτά φαντάζουν τώρα πολύ μακρινά και "παράξενα" σε όλους μας από τη στιγμή που ο Γάλλος έχει σαρώσει όλους τους τίτλους με τους "μερένγκες", με τους τελευταίους 20 μήνες που τον έχει βρει στην άκρη του πάγκου να έχουν φέρει στην ομάδα της Μαδρίτης 2 Champions League, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ, 1 πρωτάθλημα Ισπανίας  και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η επιβράβευση μάλιστα από τη διοίκηση δεν άργησε να έρθει, με την "As" να αποκαλύπτει πως πέρα από τη συμφωνία με τον Ίσκο για νέο συμβόλαιο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε τα χέρια και με τον "Ζιζού", ο οποίος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο οι δύο άνδρες συμφώνησαν για νέο τριετές συμβόλαιο, με τις απολαβές του Ζιντάν να εκτοξεύονται στα ύψη αφού από τα 4.235.000 ευρώ που κέρδισε ετησίως, τώρα θα εισπράττει 8.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας τους με τους πρωτευουσιάνους!

 

 

Πίσω στην αρχή της σελίδας