Το "διαμάντι" από τη Βραζιλία που γκυκοκοιτάζει η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ συνεχίζει να επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από τη βραζιλιάνικη αγορά και φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 17χρονο αριστεροπόδαρο μέσο της Πόντε Πρέτα, Λεαντρίνιο. τά τους Καζεμίρο και Λούκας Σίλβα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εντάξει στο δυναμικό της άλλον ένα νεαρό Βραζιλιάνο. Ο 17χρονος αριστεροπόδαρος μέσος, διεθνής και πρώτος σκόρερ της εθνικής Βραζιλίας Κ17 στο αντίστοιχο ηλικιακό Copa America του 2015 με οκτώ γκολ, Λεαντρίνιο, που αγωνίζεται στην Πόντε Πρέτα, έχει μπει στο στόχαστρο των "μερένγκες".

Μπορεί παλιότερα να είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Γρανάδα και Ουντινέζε αλλά οι επαφές δεν τελεσφόρησαν. Την περασμένη Κυριακή έγινε 17 ετών και δεν έχει υπογράψει ακόμη επαγγελματικό συμβόλαιο. Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με την βραζιλιάνικη αθλητική ιστοσελίδα, Globo, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον.

 

Ο άνθρωπος - "κλειδί" στην υπόθεση είναι ένας εκ των κορυφαίων ατζέντηδων στον κόσμος. Ο Μίνο Ραϊόλα έχει "απλώσει" τα δίχτυα του στη χώρα της Νοτίου Αμερικής και είναι αυτός που διαπραγματεύεται τον επόμενο σταθμό του Λεαντρίνιο, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο ίδιος βρίσκεται με τη "σελεσάο" στη Χιλή, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17, ωστόσο το μυαλό του μάλλον είναι στη Μαδρίτη.
 

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League