Το ... καταραμένο βιβλίο που οι ʼγγλοι χρεώνουν στην πτωτική πορεία της Τότεναμ

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για την Τότεναμ. Από τις πρώτες αγωνιστικές βρισκόταν σε τροχιά κορυφής, όμως οι τελευταίες πέντε "στροφές" είναι το λιγότερο... κακές. Τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μία μόλις νίκη, κόντρα στην ουραγό Κρίσταλ Πάλας, με αποτέλεσμα τα "σπιρούνια" να πέσουν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ και οι πρώτες μουρμούρες να κάνουν την εμφάνιση τους για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Μέσα σε όλα όσα του χρεώνουν υπάρχει και κάτι ασυνήθιστο. Ένα βιβλίο! Για την ακρίβεια το βιβλίο που έγραψε ο ίδιος ο Αργεντινός και αποτελεί κάτι σαν αυτοβιογραφία και... ημερολόγιο με τις εμπειρίες του από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2016-2017), το οποίο κυκλοφόρησε στις 15 Οκτωβρίου.

Εκεί ο Ποτσετίνο ανοίχθηκε υπερβολικά και αποκάλυψε προσωπικές στιγμές τόσο με παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ, όσο και της διοίκησης. Κάποιες ιστορίες, όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ίσως δεν έπρεπε να δουν το φως της δημοσιότητας, αφού έχουν επηρεάσει το κλίμα εντός της ομάδας με αποτέλεσμα την... πτωτική πορεία τη φετινή περίοδο.

Πως το αντιμετώπισε ο ίδιος ο Αργεντινός; "Είναι ρίσκο αν πεις ψέματα. Αν λες την αλήθεια όμως γιατί; Είναι ένα ειλικρινές βιβλίο που συμπεριλαμβάνει και τον σύλλογο, οπότε αυτό είναι κάτι καλό. Πιστεύω πως είναι ένα ωραίο διήγημα για όσους θέλουν να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει σε έναν επαγγελματικό σύλλογο. Είναι μία σπουδαία ευκαιρία για να αποκτήσει κάποιος ιδέα και να μπορεί να μιλάει με στοιχεία για το ποδόσφαιρο", απάντησε σε σχετική ερώτηση και συνέχισε:

"Το πρόβλημα είναι όταν λες ψέματα εντός των τειχών και διαφορετικά πράγματα δημοσίως. Όσα υπάρχουν μέσα στο βιβλίο τα γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές καλύτερα από εμένα. Τίποτα δεν κράτησα κρυφό".
 
Πηγή: contra.gr

Δειτε Επισης

Πριν γίνει «μερένχε», ο Εμπαπέ μπορεί να μπει δυνατά στην κουβέντα για τον Γάλλο GOAT
Αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Φούλαμ και αναλαμβάνει την εθνικής της Γουινέας-Μπισάου ο Μπόα Μόρτε
Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο βάζει τέλος στο απίθανο σερί του Γκριζμάν με την εθνική Γαλλίας
Η ανακοίνωση-απάντηση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών που της επιβλήθηκε
Επίσημο: Νέος προπονητής της Λάτσιο ο Τούντορ
Oρίστηκε για τις 4 Ιουνίου η δίκη των οκτώ κατηγορουμένων για τον θάνατο του Μαραντόνα
Το απίθανο ρεκόρ του Γκριεζμάν σταματά στην Ελλάδα λόγω τραυματισμού
Η πρόταση της Ουνιόν Βερολίνου στον Πικέ-«Η μπύρα και το λουκάνικο είναι με το μέρος μας»
Με αυτές τις ποινές απειλούνται πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε για τα επεισόδια στην Τραπεζούντα
Παρέμβαση FIFA για τα επεισόδια ντροπής στην Τουρκία-«Οι δράστες να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους»