BINTEO: Το συγκινητικό «αντίο» της ʼρσεναλ στον Βενγκέρ

Mετά από 22 χρόνια, 1.235 παιχνίδια, 707 νίκες, 280 ισοπαλίες, 248 ήττες, 2.298 γκολ υπέρ, 1.227 γκολ κατά, 17 τρόπαια και μία αήττητη σεζόν, Αρσέν Βενγκέρ ολοκλήρωσε τη θητεία του ως προπονητής της Άρσεναλ με νίκη 1-0 στην έδρα της Χάντερσφιλντ.

Η ημέρα ήταν αφιερωμένη στον Αλσατό προπονητή, ο οποίος απόλαυσε την καθολική αναγνώριση και αγάπη από τους φίλους τόσο των "κανονιέρηδων", όσο και των αντιπάλων. Από την άφιξή του στο "Τζον Σμιθ", ο κόσμος τον χειροκρότησε, για τελευταία φορά με αυτήν την ιδιότητα.

Πριν από τη σέντρα στην αναμέτρηση, οι άνθρωποι των γηπεδούχων φρόντισαν να τιμήσουν από την πλευρά τους τον 68χρονο προπονητή, με τον ομόλογό του της Χάντερσφιλντ, Ντέιβιντ Βάγκνερ, να τον παραδίδει μία πλακέτα.

Βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο για το παιχνίδι, τον περίμενε ένα pasillo και για ακόμα μία φορά χειροκρότημα από τους 25.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για το φινάλε της σεζόν. Ο Βενγκέρ κατευθύνθηκε προς το πέταλο των φιλοξενουμένων, όπου υποκλίθηκε στους οπαδούς της Άρσεναλ.

 

Οι τελευταίοι, μετά από χρόνια κριτικής και προσβολών εναντίον του προπονητή της ομάδας τους, αυτήν τη φορά ήταν ενωμένοι και φώναζαν συνεχώς το όνομά του. Μάλιστα, το... καθιερωμένο αεροπλανάκι που πετάει πάνω από γήπεδα, δεν είχε το μήνυμα "Wenger Out" πια, αλλά το "Ευχαριστούμε Αρσέν. Θα μας λείψεις κι εσύ".

 
 
 
 
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι