ʼλβες: "Η Ρεάλ είναι εδώ για να... μας ενοχλεί"

O Ντάνι Άλβες μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero", το βράδυ της Πέμπτης (4/2) και εκτός από το μέλλον του Νεϊμάρ, που αποτέλεσε κεντρικό θέμα συζήτησης, ο Βραζιλιάνος αμυντικός χρησιμοποίησε με ιδιαίτερο τρόπο τη σχέση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ.

Ο Ντάνι Άλβες ρωτήθηκε αν οι "μερένγκες" θα παρουσιαστούν πιο δυνατοί τώρα που ο Ζιντάν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας: "Η Ρεάλ του Ζιντάν, του Μουρίνιο, του Αντσελότι, του Μπενίτεθ είναι εδώ για να μας ενοχλεί". Για νια εκφράσει αυτή την "ενόχληση" ο Βραζιλιάνος αμυντικός χρησιμοποίησε τη φράση "dando por culo", η οποία στα ελληνικά είναι υβριστική ενώ στην ισπανική "αργκό" χρησιμοποιείται για να υποδείξει την ενόχληση. Στην συνέχεια προσέθεσε:"Είναι μια ομάδα φτιαγμένη για να είναι ανταγωνιστική. Δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουμε".

Πριν από τη συγκεκριμένη ερώτηση, το θέμα συζήτησης ήταν ο Νεϊμαρ, για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα: "Του είπα πως δεν πρέπει να φύγει, εδώ οι Βραζιλιάνοι συνδέονται με την ομάδα και μένουν στην ιστορία είτε παίξουν καλά είτε όχι. Αν η διοίκηση δεν του ανανεώσει το συμβόλαιο θα είναι τρελοί. Ο Νεϊμάρ θα διαδεχθεί τον Μέσι".

Όσο για την κριτική που δέχεται από τον Τύπο σχολίασε: "Είχα τις διαφωνίες μου με τους δημοσιογράφους και με "γ***νε" όταν δεν μιλάνε για ποδόσφαιρο. Για μένα αυτά που γράφουν είναι σκουπίδια, δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Γράφουν σκουπίδια για να πουλάνε περισσότερο".

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι