Με μπροστάρη τον Πιέρο στον ευρωπαϊκό τελικό!

Την ερχόμενη Παρασκευή, στο «Τέλια Πάρκεν», η Κοπεγχάγη θα παίξει τα… ρέστα της για την έξοδό της στην Ευρώπη. Μετά το πλασάρισμα στην τέταρτη θέση με το πέρας των πλέι οφ του τίτλου τα «λιοντάρια» κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για πρώτη φορά από το 2000!

Η τελευταία ευκαιρία είναι ο μεθαυριανός εντός έδρας αγώνας απέναντι στην Άαρχους, η οποία χθες επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Σεντερίσκε και με συνολικό σκορ 4-2 πήρε το εισιτήριο για τον αγώνα-μπαράζ με την Κοπεγχάγη.

Στην α’ φάση του πρωταθλήματος η ομάδα του Στόλε Σολμπάκεν πανηγύρισε δύο νίκες απέναντι στην προσεχή αντίπαλό της: 4-0 στο «Τέλια Πάρκεν», όπου ο Πιέρος σημείωσε το τελευταίο γκολ, και 1-0 εκτός έδρας.

«Είναι απίστευτα σημαντικό για εμάς ως σύλλογο και για την εξέλιξη της ομάδας να παίξουμε στην Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν. Αυτό επιδιώκουμε όλη την άνοιξη και τώρα είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Γι’ αυτό βρισκόμαστε φυσικά υπό πίεση για το αποτέλεσμα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι.

Έχουμε κάνει πολλά καλά παιχνίδια στο β’ μισό της περιόδου, αλλά εσχάτως έχουμε αποτύχει να κερδίσουμε αγώνες, διότι δεν είμαστε επαρκώς ικανοί να μετατρέψουμε την καλή εμφάνιση σε γκολ. Είμαι αισιόδοξος ότι την Παρασκευή οι επιθετικοί μας θα διορθώσουν αυτό το κομμάτι και νομίζω ότι από το νέο έτος και μετά έχουμε βελτιωθεί», δήλωσε ο τεχνικός της Κοπεγχάγης.

Τα «λιοντάρια» επιχειρούν ταυτόχρονα να συσπειρώσουν και το κοινό τους εν όψει του αγώνα της Παρασκευής και στην επίσημη ιστοσελίδα τους έχουν ως πρώτο θέμα τη «μάχη για την Ευρώπη» με αφίσα τον Πιέρο Σωτηρίου να πανηγυρίζει.

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών