Κρυφτούλι στην Κύπρο με τον Φέργκιουσον ο Κιν!

H Mλάκμπερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεκδίκησαν το 1993 τον Ρόι Κιν, ο οποίος προερχόταν από μία αρκετά καλή τριετία με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ, και τελικά νικήτρια στη μάχη της απόκτησής του ήταν η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Ιρλανδός πρώην άσος αποκάλυψε πάντως σε συνέντευξή του πως η μετακίνηση αυτή μόνο εύκολη δεν ήταν για τον ίδιο, καθώς έφτασε στο σημείο να... τρέμει μήπως συναντούσε τον Κένι Νταλγκλίς (προπονητή της Μπλάκμπερν εκείνη την εποχή) στην Αγία Νάπα της Κύπρου όπου έκανε τις διακοπές του.

"Μίλησα με τη Μπλάκμπερν. Η Γιουνάιτεντ δεν είχε κάνει αρχικά κίνηση για μένα. Τότε ήμουν 21 στα 22. Συνάντησα τον Κένι Νταλγκλίς, συμφωνήσα συμβόλαιο μαζί τους και αύξηση στο κασέ μου. Την Δευτέρα μου είπαν ότι θα γύριζα τη Δευτέρα όπου θα άνοιγαν τα γραφεία και δέχτηκα.  
 
Ήταν στο τέλος της σεζόν οπότε πήγα για λίγες ημέρες στο Κορκ και το πρωί της Κυριακής ξύπνησα και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Άλεξ Φέργκιουσον, που μου ζητούσε να πάω να τον συναντήσω. Συναντήθηκα με τον Μπράιαν Κιντ και τον Άλεξ Φέργκιουσον, παίξαμε ένα παιχνίδι σνούκερ και είχαμε την καθιερωμένη κουβεντούλα, μου είπαν πόσο σπουδαίος είμαι και τους πίστεψα", δήλωσε αρχικά ο Κιν και πρόσθεσε:

"Αποφάσισα ότι ήθελα να πάω στη Γιουνάιτεντ. Εν τω μεταξύ ο Κένι Νταλγκλίς τηλεφώνησε, του είπα ότι είχα συμφωνήσει με τη Γιουνάιτεντ και έβγαζε καπνούς. Του είπα ότι θα πήγαινα στην Κύπρο για διακοπές με μερικούς φίλους και πως όταν επέστρεφα θα πήγαινα να υπογράψω στη Γιουνάιτεντ και μου έλεγε ότι θα ερχόταν να με βρει.
 
Σε κάθε μπαρ στην Αγία Νάπα κοίταζα πάνω από τον ώμο μου και περίμενα να δω τον Κένι Νταλγκλίς".
 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι