Κριστιάνο: «Στην ηλικία μου άλλοι πάνε Κατάρ ή Κίνα...»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την «Μεγάλη Κυρία» και δήλωσε πεινασμένος για νίκες και τίτλους, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους:
 
«Η απόφαση να έρθω στην Γιουβέντους ήταν εύκολη για μένα. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία που θα συνεχίσει να κερδίζει«
 
«Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Το είχα στον νου μου αρκετό καιρό. Πολλοί με συμβούλευσαν να πάω και να απολαύσω την ηρεμία σε αυτή την ομάδα»
 
«Σκέφτομαι το παρόν. Το απολαμβάνω. Πάντα υπάρχουν προκλήσεις στην ζωή μου, είτε με την Εθνική είτε με τους συλλόγους μου. Από μικρός ήμουν έτσι. Θέλω πάνω να νικάω. Θα κάνω ότι έκανα πάντα και όλα θα πάνε καλά»
 
«Δεν είμαι λυπημένος για όσα έγιναν στο Μουντιάλ με την Εθνική. Φυσικά και θα συνεχίσω να παίζω για την Εθνική Πορτογαλίας»
 
«Στην ηλικία μου άλλοι πηγαίνουν στο Κατάρ ή στην Κίνα. Εγώ ευχαριστώ αυτό τον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να παραμείνω στο μέγιστο επίπεδο»
 
«Δεν νομίζω ότι οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης κλαίνε αυτή τη στιγμή. Στη Ρεάλ γράψαμε ιστορία, πήραμε τα πάντα, αλλά τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τη Ρεάλ για όσα μου πρόσφερε. Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Όλοι ξέρετε τι έχω κάνει. Εμένα μου αρέσουν τα στοιχήματα, όπως έγινε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ελπίζω να είμαι τυχερός και όλα θα πάνε καλά»
 
«Όλοι θέλουμε το Champions League. Όπως είπε ο πρόεδρος δεν είναι μία εμμονή, αλλά ένα στοίχημα για εμάς. Γενικά θέλω να κατακτήσουμε όλες τις πιθανές κούπες. Το Champions League είναι πολύ δύσκολη διοργάνωση, ελπίζω να βοηθήσω. Η Γιουβέντους έφτασε σε δύο τελικούς τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι όμως εμμονή για εμάς»
 
«Το χειροκρότημα από τον κόσμο της Γιουβέντους στο γκολ που πέτυχα με ψαλιδάκι ήταν ιδιαίτερη στιγμή. Ένα επιπλέον κίνητρο για να ξεκινήσω καλά στην ομάδα. Τους ευχαριστώ. Εγώ θέλω να δώσω απαντήσεις εντός γηπέδου».
 
«Ξέρω ότι έρχομαι σε ένα δύσκολο και τακτικό πρωτάθλημα. Μου αρέσουν οι νέες εμπειρίες. Δεν θέλω να κάθομαι και να κοιτάζω τις επιτυχίες μου. Πιστεύω στο ποδόσφαιρο μου και στους συμπαίκτες μου. Και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε επιτυχίες εδώ. Είμαι πολύ ήρεμος και σίγουρος για μένα»
 
«Δεν το είχα αποφασίσει να έρθω την ημέρα του τελικού. Δεν το είχα στο νου μου τον Μάιο. Είμαι καλά πνευματικά, σωματικά και ψυχικά. Εγώ επέλεξα να έρθω εδώ. Είναι σπουδαία στιγμή στην καριέρα μου, γιατί είμαι 33 ετών και όχι 23»
 
«Στις 30 Ιουλίου ξεκινάω προπονήσεις και στις 2 Αυγούστου θα παίξω στο πρώτο ματς απέναντι σε επίλεκτους του MLS»
 
«Η Σπόρτιγκ είναι στην καρδιά μου αλλά δεν θέλω να δεσμευτώ. Θέλω να έχω επιτυχίες στην Γιουβέντους. Δεν ήρθα ως διακοσμητικό στοιχείο, ήρθα για να πετύχω και ελπίζω να αποδείξω σε όλους την αξία μου»
 
«Δεν έχω εμμονή με τις Χρυσές Μπάλες, έχω ήδη 5. Έχω φιλοδοξία να πάρω κι άλλες. Γιατί να μην γίνει και με την Γιουβέντους; Ποτέ δεν ξέρεις»
 
«Θέλω να με βοηθήσει η Γιουβέντους για να την βοηθήσω κι εγώ. Έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τρόπαια. Θέλω να προοδεύσω κι άλλο σαν παίκτης εδώ».
 
«Θέλω να είμαι παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Δεν τα παρατάω ποτέ. Ελπίζω να δώσω χαρές στην ομάδα και να εμπνεύσω».
 
«Δεν έχω μιλήσει με τον Αντσελότι ούτε με συμβούλευσε για κάτι. Τώρα είμαστε αντίπαλοι. Με βοήθησε και με στήριξε στη Ρεάλ. Αν τύχει, φυσικά και θα μιλήσουμε, κι ας είναι στη Νάπολι»
 
«Δεν έχω αντιπαλότητα με παίκτες, ούτε και με τον Μέσι. Προφανώς και θέλω να τους κερδίσω όλους. Δεν είναι αντίπαλος μου ο Μέσι. Όλοι μιλούν για αυτή την κόντρα, αλλά όλοι μοχθούν για την ομάδα. Στο τέλος θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος»
 
«Δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Νιώθω φοβερά. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο