Θέλουν (και) Ντάνι ʼλβες οι Κινέζοι!

Τα οικονομικά της κινέζικης οικονομίας δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους το τελευταίο διάστημα και πολλοί είναι αυτοί που προεξοφλούν μια κρίση ανάλογη αυτής που ξέσπασε το 2008. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αρκετό χρήμα σε αυτό τον ασιατικό γίγαντα, που θέλει να κάνει το "μπαμ" και στον χώρο του ποδοσφαίρου, αποκτώντας παίκτες από το "πάνω ράφι".

Το Sport24.gr έχει αναλύσει πλήρως τα δεδομένα που υπάρχουν στην Κίνα και με ποιο τρόπο προσπαθεί να μπει... σφήνα στα μεγάλα κλαμπ και να προσελκύσει την αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου. Ο τελευταίος παίκτης που έχει μπει στο στόχαστρός τους, είναι ο Βραζιλιάνος, Ντάνι Άλβες, όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo" στο πρωτοσέλιδό της.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει κινεζικός σύλλογος που του δίνει συμβόλαιο για τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές 12.000.000 ευρώ (!). Το όνομα της ομάδας δεν γνωστοποιείται, ενώ να ειπωθεί πως υπάρχει περιθώριο μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου για μετεγγραφές στην Κίνα. Ο 32χρονος υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα για 2+1 χρόνια.  
 
 

Δειτε Επισης

Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά
Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης