BINTEO: Έτσι για την πλάκα της, έξι τέρματα η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να είχε πετύχει 10 γκολ, σκόραρε έξι και σκόρπισε με 6-1 την Χάντερσφιλντ για το 2 στα 2. Χατ τρικ ο Σέρχιο Αγουέρο.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Χάντερσφιλντ και ήταν... ισοπεδωτική. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αγουέρο, που έκανε χατ τρικ, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έπαιξαν απολαυστικό ποδόσφαιρο και έφτασαν πολύ εύκολα στη νίκη με 6-1, ζευγαρώνοντας τις νίκες τους στο ξεκίνημα της σεζόν.

Το παιχνίδι δεν επιδέχεται κριτικής, καθώς τα πάντα κρίθηκαν μετά το πρώτο γκολ της Σίτι. Ο Έντερσον έβγαλε εκπληκτική μπαλιά 70 μέτρων στον Αγουέρο, που με υπέροχο τελείωμα έκανε το 1-0 στο 25’. Μέσα σε 10’ τα πάντα είχαν τελειώσει. Στο 31’ ο Ζεσούς έκανε το 2-0, στο 35’ ο Αγουέρο το 3-0 και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Στάνκοβιτς από κοντά στο 43’ για το 3-1, σε φάση που η άμυνα της Σίτι είχε παραχαλαρώσει.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Νταβίντ Σίλβα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-1, με τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να παίζουν επιθετικά και να χάνουν κλασικές ευκαιρίες. Ανάμεσά τους και ένα δοκάρι του Αγουέρο, που τελικά έκανε χατ τρικ στο 75’ με εντυπωσιακό τακουνάκι ύστερα από σέντρα του Μεντί. Οι πολίτες δεν σταμάτησαν εκεί και στο 84’ ήρθε το τελικό 6-1 με αυτογκόλ του Κονγκολό.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Μεντί, Κομπανί, Λαπόρτ, Στόουνς, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν (82’ Φόντεν), Ντ. Σίλβα (64’ Μαχρέζ), Ζεσούς, Αγουέρο (76’ Σανέ)

Χάντερσφιλντ (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Χάμερ, Σμιθ, Σίντλερ, Κονγκολό, Λέβε, Στάνκοβιτς, Μπίλινγκ, Πρίτσαρντ (61’ Ντιακαμπί), Χαντερτζονάι, Σαμπίρι (46’ Ντεπουάτρ), Μουνιέ (84’ Σόμπι)

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τέλος οι ρεβάνς από την αρχή του Κυπέλλου Αγγλίας-Ανακοίνωσε τις αλλαγές η FA
Θα κινηθεί για τον Κούντους η Λίβερπουλ αν ο Σαλάχ αποχωρήσει το καλοκαίρι
Σκληρές μάχες σε τέσσερα... μέτωπα για τα εισιτήρια των ημιτελικών
Η Παρί καταγγέλει τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα για ρατσιστικές προσβολές στον Ντεμπελέ
Έχει βάλει στο... μάτι τον Ντιμπάλα η Μπαρτσελόνα-Η ρήτρα-σοκ του Αργεντινού (pic)
Σχηματίζεται η τετράδα και τα πιθανά ζευγάρια των ελληνικών ομάδων στο Conference League
Κατέρριψε ιστορικό ρεκόρ του Κασίγιας στο Champions League ο Νόιερ
Έγραψε ιστορία ο Τούχελ-Πρώτος Γερμανός που φτάνει στους «4» του Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες
Οι σατανικές συμπτώσεις που δείχνουν... τελικό Champions League για την Ντόρτμουντ
Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Champions League