Για γέλια και για κλάματα η Γιουνάιτεντ, την έκανε μία χαψιά η Μπράιτον

Ήττες κάνουν όλες οι ομάδες. Είναι μες το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ψάχνει να βρει κανείς κάτι θετικό σε αυτό το ναυάγιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν μπορεί να βρει.

Μία ομάδα που πνιγόταν σε μία κουταλιά νερό. Μία ομάδα που δώριζε συνεχώς κατοχές, φάσεις, μία ομάδα που δεν μπορούσε ούτε να βγάλει με ασφάλεια την μπάλα από την περιοχή της, ούτε να αμυνθεί στα στημένα, μα ούτε και να δημιουργήσει.

Το 3-2 επί της Μπράιτον είναι πλασματικό. Αδικεί τους γηπεδούχους που άγγιξαν το τέλειο σε επίπεδο τακτικής, αλλά και προσπάθειας στο γήπεδο. Το πρόβλημα για τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι πολύ πιο βαθύ από μία απλή ήττα στην δεύτερη αγωνιστική της Premier League.

Αν εστιάσει κανείς στο μεγαλύτερο πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κολλάει. Διότι όλα είναι προβληματικά. Το δίδυμο Μπαϊγί - Λιντέλεφ δεν έκοβε ούτε… με βαλέ. Ο αγχωμένος Φρεντ δεν μπορούσε να ασφαλή πρώτη μπάλα. Άνευ του Αλέξις Σάντσες, ο Μάτα και ο Μαρσιάλ δεν ακούμπησαν μπάλα στα φτερά. Ο Πογκμπά μια σκιά του παλιού καλού εαυτού του!

Μέσα σε 124 δευτερόλεπτα, η Μπράιτον βρήκε το μαξιλάρι ασφαλείας που έψαχνε (2-0) με υπέροχο «τσίμπημα» του Μάρεϊ (25’) και ξερό σουτ του Ντάφι (27’) μετά από φάση διαρκείας έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Η άμεση απάντηση με την κεφαλιά του Λουκάκου (34’, 2-1) έδωσε μία αχτίδα ελπίδας, όμως μία ακόμα αστεία φάση, με πούλημα μπάλας του Φρεντ και πέναλτι του Μπαϊγί έφερε το 3-1 (44’) από τον Γκρος.

Κι εκεί που θα περίμενε κανείς τον Ζοσέ Μουρίνιο να εμφανίσει μία αλλαγμένη ομάδα στην επανάληψη, εντούτοις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να είναι ακόμα χειρότερη. Με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Πογκμπά (74’) που έβγαλε υπέροχα ο Ράιαν, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έκαναν τίποτα δημιουργικό.

Το 3-2 που ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων από ένα φτηνό πέναλτι του Ντάφι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πογκμπά ήταν σαν αλάτι στην πληγή. Τα πράγματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από πολύ νωρίς αρχίζουν να στραβώνουν επικίνδυνα…

 

Πηγή: www.sdna.gr

Δειτε Επισης

Πρόκριση για Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ και Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League
Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Τέλος οι ρεβάνς από την αρχή του Κυπέλλου Αγγλίας-Ανακοίνωσε τις αλλαγές η FA
Θα κινηθεί για τον Κούντους η Λίβερπουλ αν ο Σαλάχ αποχωρήσει το καλοκαίρι
Σκληρές μάχες σε τέσσερα... μέτωπα για τα εισιτήρια των ημιτελικών
Η Παρί καταγγέλλει τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα για ρατσιστικές προσβολές στον Ντεμπελέ
Έχει βάλει στο... μάτι τον Ντιμπάλα η Μπαρτσελόνα-Η ρήτρα-σοκ του Αργεντινού (pic)
Σχηματίζεται η τετράδα και τα πιθανά ζευγάρια των ελληνικών ομάδων στο Conference League