Μίλαν και Ίντερ «τσακώθηκαν» για τα γενέθλια του Ρονάλντο!

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, γνωστός στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό με τον όρο "φαινόμενο", έπαιξε για πέντε ολόκληρα χρόνια για την Ίντερ και οι "νερατζούρι" δεν θα μπορούσαν να ξεχάσουν τα 42α γενέθλιά του, δημοσιεύοντας το Σάββατο μέσω των λογαριασμών τους στα social media ένα video με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του με τη φανέλα τους.
 


 
«Ρονάλντο, στιγμές καθαρής ποδοσφαιρικής έκστασης. Ευτυχισμένα γενέθλια», ήταν το μήνυμα της Ίντερ με το οποίο συνόδευσε το σχετικό αποθεωτικό video, μόνο που ήρθε... δεύτερη στις ευχές όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό Μιλάνο αφού η Μίλαν την πρόλαβε κατά τέσσερις ημέρες!
 
Ναι, σωστά διαβάσατε, η έτερη μεγάλη ποδοσφαιρική εκπρόσωπος της Λομβαρδίας, στην οποία ο Ρονάλντο αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της σεζόν 2006-07 και στη σεζόν 2007-08, του ευχήθηκε στις... 18 Σεπτεμβρίου, ανεβάζοντας ένα video με ένα γκολ του Βραζιλιάνου με τη ροσονέρα φανέλα απέναντι στην Έμπολι που σημειώθηκε στο «Σαν Σίρο» στις 17 Απριλίου 2007!
 


 
Όπως ήταν λογικό, οι δύο διαφορετικές ημερομηνίες στις οποίες ευχήθηκαν στον Ρονάλντο Μίλαν και Ίντερ προκαλεσαν σούσουρο, με τα social media να «παίρνουν φωτιά» αναφερόμενα στην κόντρα των δύο συλλόγων.
 
Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως όντως υπάρχει μπέρδεμα αναφορικά με την ημερομηνία γέννησης του Ρονάλντο, καθώς ήρθε στον κόσμο στις 18 Σεπτεμβρίου 1976 στο Ρίο ντε Ζανέιρο, αλλά η μητέρα του τον δήλωσε στο ληξιαρχείο τέσσερις ημέρες μετά, στις 22 Σεπτεμβρίου 1976...
 
Ποια από τις δύο ημερομηνίες «αποδέχεται» ο Ρονάλντο; Θεωρητικά και τις δύο, ωστόσο ανατρέχοντας στους λογαριασμούς του στα social media θα σταματήσει τέσσερα χρόνια πίσω, όταν είχε ευχαριστήσει τους φανς τους για τις ευχές τους στις 22 Σεπτεμβρίου.
 
Οπότε, στην άτυπη κόντρα των δύο Μιλανέζων, η Ίντερ μπορεί να καυχιέται ότι επέλεξε την πιο... επίσημη ημερομηνία έναντι της Μίλαν για να γιορτάσει για το «φαινόμενο» των γηπέδων!
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα μπέρδεψαν το λεωφορείο της ομάδας τους με αυτό της Παρί και του επιτέθηκαν
Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι-Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ
Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League