Το μεγάλο μυστικό του Ιμπραχίμοβιτς βρίσκεται στο... τάε κβον ντο!

Έχοντας σπάσει πρόσφατα το φράγμα των 500 γκολ στην καριέρα του, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως είναι από τους πλέον δημοφιλείς παίκτες στον κόσμο, ωστόσο δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο που τον αναγωγονεί ως άνθρωπο.

Υπάρχει ένα ακόμα άθλημα που τον κρατάει σε φουλ εγρήγορση στα 37 του χρόνια και αυτό είναι το τάε κβον ντο, με τον "Ίμπρα" να προπονείται μάλιστα από τον περασμένο Ιούνιο με έναν από τους μεγάλους δασκάλους του αθλήματος: τον Νίλσον Νταμασένα, που έχει αναδεχτεί τέσσερις φορές πρωταθλητής στην Νότια Αμερική.

Το πάθος του μάλιστα για αυτό το άθλημα το έχει μεταλαμπαδεύσει και στα παιδιά του, που είχαν γραφτεί σε ειδική σχολή από την εποχή που φορούσε τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Βραζιλιάνο δάσκαλο του τάε κβον ντο να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πως τους τελευταίους μήνες προπονεί τον Σουηδό σούπερ σταρ.

"Τώρα που έχει μετακομίσει στην Καλιφόρνια με την οικογένειά του, προπονείται μαζί μας από τον Ιούνιο. Έχει φέρει εδώ τα παιδιά του που είναι 10 και 12 ετών και αγωνίζονται ήδη σε διεθνές επίπεδο.

Συχνά βρίσκει την ευκαιρία και έρχεται ο Ίμπρα για να βελτιώσει την μυική του ελαστικότητα για να πετύχει σημαντικούς στόχους.

Προφανώς δεν προπονείται πολύ επειδή προτιμάει να μην υπερφορτώνεται, από τη στιγμή που στο τάε κβον ντο υπάρχουν πολλά χτυπήματα με τα πόδια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίλσον Νταμασένα, κατά κόσμον "Σονέκα", για να προσθέσει:

"Ταξιδεύει συνέχεια για τους αγώνες και η ζωή του είναι το ποδόσφαιρο, όμως εξασκείται συχνά με το τάε κβον ντο. Μου έχει πει ότι όταν τελειώσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, θα αφιερωθεί βαθιά σε αυτού του είδους την άσκηση".

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο