Η τελευταία φωτογραφία της ζωής του Βιχάι και των τεσσάρων ατόμων πριν το μοιραίο

Ο Vichai Srivaddhanaprabha, σκοτώθηκε ακαριαία στην συντριβή του ελικοπτέρου του στο πάρκινγκ του King Power Stadium το βράδυ του Σαββάτου (27/10). Ενα μηχανικό πρόβλημα οδήγησε το μέσο μεταφοράς του στο έδαφος στις 22:30 και εκείνον στον θάνατο. Παγκόσμια θλίψη για έναν άνθρωπο που ήταν πολλά παραπάνω από ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Leicester.

Ύστερα από αναμονή που διήρκεσε περισσότερο από 24 ώρες, ο αγγλικός σύλλογος εξέδωσε και αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης της, Vichai Srivaddhanaprabha, είναι νεκρός, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο στα 61 του έπειτα από τη συντριβή (λόγω μηχανικής βλάβης) του ελικοπτέρου στο πάρκινγκ του «King Power Stadium». Λίγη ώρα μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, γνωστοποιείται ότι δεν επιβίωσε κάποιο από τα υπόλοιπα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος, αλλά δεν έγιναν γνωστά τα στοιχεία τους και ενώ υπήρχε η φήμη ότι ήταν και η κόρη του στο ελικόπτερο. Ο Ταϊλανδός αγόρασε τις «αλεπούδες» το 2010 και το 2016 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τεχνικό τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Λίγη ώρα πριν το μοιραίο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Vichai Srivaddhanaprabha να μπαίνει στο ελικόπτερο. Χαμογελαστός, όπως πάντα, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, που επίσης βρήκαν τραγικό θάνατο, δεν φανταζόταν φυσικά τι θα μπορούσε να ακολουθήσει.

Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία του Vichai Srivaddhanaprabha:

Vichai Srivaddhanaprabha: Η ανακοίνωση

«Με μεγάλη απογοήτευση και μαζεύοντας τα κομμάτια της καρδιάς μας επιβεβαιώνουμε ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έχασαν τις ζωές τους με τραγικό τρόπο το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το ελικόπτερο που μετέφερε εκείνον και άλλους τέσσερις έπεσε ακριβώς έξω από το «King Power Stadium». Κανένας από τους πέντε επιβαίνοντες δεν επέζησε.

Οι σκέψεις όλων στο σύλλογο είναι στην οικογένεια του Βιχάι Σριβανταναπράμπα και τις οικογένειες όλων όσων επέβαιναν στο ελικόπτερο σ’ αυτήν την ανείπωτη τραγωδία. Στο πρόσωπο του Βιχάι Σριβανταναπράμπα ο κόσμος έχασε έναν σπουδαίο άνδρα.



 

Έναν άνθρωπο με καλοσύνη, γενναιοδωρία, η ζωή του οποίου καθορίστηκε από την αφοσίωσή του στην οικογένεια του και σε όσους καθοδηγούσε με μεγάλη επιτυχία. Η Λέστερ ήταν μία οικογένεια κάτω από την καθοδήγησή του. Είναι μία οικογένεια η οποία θα συνεχίσει το έργο του και θα διατηρήσει το όραμα του για το σύλλογο το οποίο είναι τώρα η κληρονομιά του.

Ένα βιβλίο για συλληπτήρια θα ανοίξει στο King Power Stadium την Τρίτη (30/10) για όσους φιλάθλους θέλουν να αποτείνουν φόρο τιμής και θα παραδοθεί στην οικογένεια του Βιχάι Σριβανταναπράμπα. Όσοι δεν μπορούν να επισκεφτούν το King Power Stadium θα μπορούν να το κάνουν διαδικτυακά σε σχετική ενότητα της ιστοσελίδας της ομάδας».

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ