Ρεπόρτερ του BBC αποκάλυψε το ένοχο μυστικό του νεκρού προέδρου της Λέστερ

Ο αθλητικός ρεπόρτερ του BBC, Dan Roan, απολογήθηκε μέσω Τwitter για τα σχόλια που έκανε έξω από το γήπεδο, King Power της Λέστερ, και αφορούσαν στην προσωπική ζωή του αδικοχαμένου προέδρου της ομάδας. Ο δημοσιογράφος, δεν προσέχει τη διπλανή κάμερα που κάνει live στο διαδίκτυο και ακούγεται να λέει πως η γραμματέας και πρώην «βασίλισσα της ομορφιάς», Nusara Suknama, που επέβαινε στο ελικόπτερο που συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου έξω από το γήπεδο της Leicester, ήταν και ερωμένη του προέδρου της ομάδας, Vichai Srivaddhanaprabha.

«Η ερωμένη του που πέθανε στη συντριβή ήταν γνωστή και ως ''μέλος του προσωπικού'', δηλαδή ερωμένη... οικογενειάρχης ...» είπε ο... μαρτυριάρης ρεπόρτερ του BBC και πρόσθεσε για τον νεκρό ιδιοκτήτη της Λέστερ: «Αυτό όμως κάνεις αν είσαι δισεκατομμυριούχος ή γαλαζοαίματος. Είναι σχετικά αναμενόμενο, γι αυτό ας μην κρίνουμε».  Ο δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη στο Twitter για το λάθος του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Απλά θέλω να πω συγγνώμη για κάποια σχόλια που έγιναν σε μια ιδιωτική, off-air συζήτηση με έναν συνάδελφό. Δεν υπήρχε απολύτως καμία πρόθεση».

Οι... κατά λάθος δηλώσεις του δημοσιογράφου, δίπλα μάλιστα από το σημείο που σκοτώθηκαν ο πρόεδρος της Λέστερ με τους ακόμη τέσσερις επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου έξω από το γήπεδο «King Power» αστραπιαία εξαπλώθηκαν στο διαδίκτυο με αρκετούς να υποστηρίζουν πως είναι ανήθικο να σχολιάζεις την προσωπική ζωή ενός νεκρού. Η πρώην «βασίλισσα της ομορφιάς», είχε κερδίσει τον τίτλο ««Miss Universe Thailand 2005»,  ήταν προσωπική γραμματέας του προέδρου της Leicester και σκοτώθηκε μαζί με το αφεντικό της, τον πιλότο Eric Swaffer, τη φίλη του Izabela Roza Lechowicz και τον υπάλληλο Kaveporn Punpare, όταν το ελικόπτερο που τους μετέφερε συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου έξω από το King Power Stadium.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο