Champions League: Σε Μόναχο ή Αγία Πετρούπολη ο τελικός του 2021

Σε Γερμανία ή Ρωσία θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League για τη σεζόν 2020-2021. Την Πέμπτη (1/11) έγινε γνωστό ότι κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες στην UEFA.

Η μία ήταν της "Allianz Arena" του Μονάχου (έδρα της Μπάγερν) και η άλλη του "Saint Petersburg Stadium" της Αγίας Πετρούπολης (έδρα της Ζενίτ). Είναι, ήδη, γνωστό ότι ο τελικός της τρέχουσας σεζόν (2019) θα διεξαχθεί στο "Wanda Metropolitano" της Μαδρίτης (έδρα της Ατλέτικο), ενώ της επόμενης σεζόν (2020) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης.

Τρεις είναι οι υποψηφιότητες για τον τελικό του Europa League του 2021. Η Σεβίλλη (δεν έχει αποφασιστεί εάν θα είναι το "Ramon Sanchez Pizjuan" ή το "Benito Villamarin"), η Βιέννη με το "Ernst Happel Stadion" (έδρα των Αούστρια κι εθνικής Αυστρίας) και η Τιφλίδα με την "Boris Paichadze Dinamo Arena" (έδρα της Ντινάμο Τιφλίδας και της εθνικής Γεωργίας) διεκδικούν τη φιλοξενία του.

Τέσσερις είναι οι υποψήφιες πόλεις για το ευρωπαϊκό Supercup. Το Μινσκ με το "Dinamo Stadium", το Ελσίνι με το Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης, το Μπέλφαστ με το "Windsor Park" (έδρα της Λίνφιλντ και της εθνικής Βορείου Ιρλανδίας) και το Χάρκοβο με το "OSK Metalist" (έδρα της Μεταλίστ και της Σαχτάρ).

Η απόφαση για την επιλογή της πόλης και του γηπέδου που θα φιλοξενήσουν τους τελικούς των αντίστοιχων διοργανώσεων θα ληφθεί τον Ιούνιο του 2019.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά