Από μοιραίος... ωραίος ο Ράσφορντ!

Ο Μάρκους Ράσφορντ λύτρωσε στο 92ο λεπτό την Γιουνάιτεντ , αφού πρώτα είχε χάσει την ευκαιρία της χρονιάς σε κενό τέρμα, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Μουρίνιο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Μπόρνμουθ (1-2).

Η Μπόρνμουθ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση δείχνοντας από την αρχή τις διαθέσεις της.  Έτσι  μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Ντε Χέα. Συγκεκριμένα,  ο Φρέισερ έκανε μία… τρελή κούρσα όμως το σουτ του στο τέλος δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο 11ο λεπτό του αγώνα ο Στανίσλας έκανε μία φοβερή πάσα στην καρδιά της άμυνα της Γιουνάιτεντ, με τον Γουίλσον να την εκμεταλλεύεται και να ανοίγει το σκορ για την  ομάδα του.

Στο 35ο λεπτό του αγώνα οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Μαρσιάλ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ στην κίνηση.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάτα με ωραία ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή, με το σουτ του να περνάει λίγο άουτ Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν, ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου, την απόδοση τους και με βασικό εμπνευστή τον Μαρσιάλ έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν με φόρα από το πρώτο. Ειδικά τα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν μία παράσταση που είχε μοναδικό πρωταγωνιστή την Γιουνάιτεντ.

Οι φιλοξενούμενοι έχαναν τις ευκαιρίες με το τσουβάλι, αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Αποκορύφωμα όλων  αυτών των ευκαιριών ήταν αυτή του 64ου λεπτού του αγώνα. Ο Γιανγκ εκτέλεσε απευθείας το φάουλ στέλνοντας την μπάλα στην συμβολή των δοκαριών και στη συνέχεια οι Ράσφορντ και Πογκμπα να μην μπορούν να σκοράρουν σε κενή εστία!

Στη συνέχεια η Μπόρνμουθ ισορρόπησε κάπως το ματς, αλλά δεν κατάφερνε να απειλήσει. Στο 92ο λεπτό ο Ράσφοτν έγινε από μοιραίος... ωραίος όταν σκόραρε από κοντά, μετά από πάσα του Πογκπά.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος με τον διαιτητή ο Ρονάλντο, ζητούσε δύο πέναλτι
Συμφωνία του Ζιρού με την Λος Άντζελες FC
Μέσι: Όταν αισθανθώ ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθώ, θα το κάνω