Ματσάρα και απίστευτη ανατροπή με Σουάρες και Ντεμπελέ!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει, μόλις μία εβδομάδα μάλιστα μετά τον θρίαμβο που πέτυχε στο Clasico κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα είδε την Ράγιο Βαγεκάνο να της γυρίζει τούμπα το ματς και να την στριμώχνει στα σχοινιά λίγο πριν το φινάλε, όμως εκεί λειτούργησε η καρδιά της πρωταθλήτριας, με τον Ντεμπελέ να κάνει το 2-2 στο 87' και τον MVP της ομάδας του και του αγώνα Λουίς Σουάρες να υπογράφει το τελικό 3-2 για τους Καταλανούς στο 90ο λεπτό.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την "πεντάρα" επί της Ρέαλ πριν έξι βράδια η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 11', στην πρώτη οργανωμένη προσπάθειά της, έφτασε στο γκολ: ο Τζόρντι Άλμπα μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Σουάρες που έκανε το 1-0 με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Αυτό ήταν το 8ο γκολ του Ουρουγουανού στο φετινό πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ για την Μπαρτσελόνα, με τον Μέσι να έχει 7) και 159ο συνολικά, γεγονός μάλιστα που τον έφερε στην πέμπτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της "Μπάρσα".

Μετά όμως το πρώτο 20λεπτο που η "Μπάρσα" υπερείχε ξεκάθαρα, η συνέχεια βρήκε τους Μαδριλένους να ανεβάζουν κατακόρυφα στροφές και να κάνουν την ανατροπή: στο 35' ο Πόθο (μπήκε τελευταία στιγμή στην ενδεκάδα) ισοφάρισε σε 1-1 με τρομερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ενώ στο 57' ο Άλβαρο Γκαρθία έκανε το 2-1 μέσα από τη μικρή περιοχή παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από την κεφαλιά του Ντε Τομάς στο δοκάρι.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Άλβαρο Γκαρθία σκόραρε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα αφού είχε μπει λίγα δευτερόλεπτα πριν στον αγώνα ως αλλαγή, ενώ ήταν αρχικά να παίξει από το 1ο λεπτό, για να πάρει τελικά τη θέση του στο αρχικό σχήμα ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Πόθο!

Εκεί όμως που η Ράγιο έδειχνε να έχει "απενεργοποιήσει" την Μπαρτσελόνα κλείνοντας όλους τους διαδρόμους και παίζοντας με πάθος, σχέδιο και ηρωισμό, ήρθε το τελευταίο πεντάλεπτο για να έρθει η σούπερ ανατροπή.

Στο 87' ο Ντεμπελέ ισοφάρισε σε 2-2 με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή και πλάγια θέση ενώ στο 90' ο Λουίς Σουάρες χάρισε το τρίποντο στους Καταλανούς με προβολή, επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο το εκπληκτικό παιχνίδι που έκανε (μέσα σε όλες σχεδόν τις φάσεις της ομαδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, είχε και σουτ στο δοκάρι στο 1-1).
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Νέα ανατροπή στην Μπάγερν-Φαβορί για τον πάγκο ο Ράνγκνικ
Η νύχτα έγινε μέρα στο Μιλάνο-Στους δρόμους χιλιάδες οπαδοί της Ίντερ για την κατάκτηση του σκουντέτο (pics)
Λύγισε τη Μαγιόρκα και… ξεμπερδεύει η Σεβίλλη
BINTEO: Πέταξαν μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή που εκτελούσε κόρνερ στην Κολομβία
Στην επιφάνεια οι συνομιλίες για το γκολ στο clasico-«Δεν έχουμε απόδειξη ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή»
Η Νότιγχαμ Φόρεστ σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του Sky Sports για την δήλωση του Νέβιλ περί «μαφίας»
Η Ίντερ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ιταλίας με διπλό επί της Μίλαν
Απορρίφθηκε η έφεση του Ρουμπιάλες-Κανονικά θα γίνει η δίκη για το φιλί στην Ερμόσο
BINTEO: Η τεχνολογία μίλησε-Το γκολ του Γιαμάλ στο clasico έπρεπε να μετρήσει
Ανατροπή με Τσάβι στην Μπαρτσελόνα