Ηλεκτρολόγος, δουλεύει και σε μανάβικο και... σκοράρει κόντρα στη Λίβερπουλ

Στα 24 του, έχοντας κοστίσει μόλις 3.000 λίρες στον Ερυθρό Αστέρα, ο Μίλαν Πάβκοβ πέτυχε δυο γκολ απέναντι στη Λίβερπουλ... στο ρεπό του!

Ο φορ των Σέρβων, έκανε ολόκληρη την Ευρώπη ν' ασχολείται πλέον με την περίπτωσή του, τουλάχιστον για τις επόμενες μέρες, έπειτα από την εμφάνισή του και τα δύο γκολ απέναντι στη Λίβερπουλ στο ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Δίχως να έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο στην καριέρα του, ο Πάβκοβ έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα το βράδυ της Τρίτης και στη λήξη της αναμέτρησης με τους «κόκκινους» σκαρφάλωσε κι εκείνος στην εξέδρα για να γιορτάσει και να τραγουδήσει μαζί τους.

Οι Σέρβοι βρήκαν πλέον λόγο να θυμούνται για πάντα τα δυο γκολ του Πάβκοβ απέναντι στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και μάλιστα το κάνουν ήδη με... περιπεπτικό τρόπο, αφού, αρχικά, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κόστος μόλις κάτι περισσότερο από 4.000 ευρώ και τα έβαλε με άμυνα... εκατομμυρίων, βγαίνοντας ο μεγάλος νικητής.

Δεν είναι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, όμως, αυτό για το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται και να δίνει συνεχώς αφορμές στους οπαδούς της ομάδας του για να τη «λένε» κάθε φορά στους Άγγλους.

Το θέμα είναι πως αυτό το παιδί είναι επαγγελματίας ηλεκτρολόγος, δουλεύει παράλληλα και στο μανάβικο του πατέρα του... πήρε ρεπό το βράδυ της Τρίτης για να παίξει κόντρα στη Λίβερπουλ και να σκοράρει δυο φορές για να χαρίσει στον Ερυθρό Αστέρα την πρώτη του νίκη στην ιστορία του Champions League!

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»