Στο κόλπο της πρόκρισης με Μίνα και Σολέρ η Βαλένθια

Το καθήκον της έκανε η Βαλένθια απέναντι στη Γιουνγκ Μπόιζ, καθώς έφτασε σε μια άνετη νίκη με 3-1 και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση, καθώς έφτασε τους 5 βαθμούς και προσπέρασε στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι, περιμένει πλέον την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Γιουνάιτεντ για να μάθει αν θα μείνει δεύτερη μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής.

Η Βαλένθια βρήκε δίχτυα μόλις στο 4ο λεπτό, όμως το γκολ που πέτυχε ο Ροντρίγκο έπειτα από ωραία μπαλιά του Κοντογκμπιά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Δέκα λεπτά αργότερα όμως, το γκολ του Μίνα θα μετρούσε κανονικά. Οι «νυχτερίδες» αναπτύχθηκαν όμορφα από δεξιά, με τον Σολέρ να λαμβάνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Ο Μίνα ήταν όμως στο σημείο που έπρεπε, προκειμένου να σκοράρει στην επαναφορά.

Στο 37' θα ερχόταν η απάντηση των Ελβετών με τον Φάσναχτ να πασάρει στον Ασαλέ και τον τελευταίο με ωραίο διαγώνιο σουτ να ισοφαρίζει. Εντούτοις, μόνο για λίγα λεπτά θα κρατούσαν οι πανηγυρισμοί των Ελβετών, αφού στο 42' ο Σολέρ σέντραρε από δεξιά, με τον Μίνα να σηκώνει το πόδι του και να προλαβαίνει την έξοδο του Φον Μπάλμοος για να γράψει το 2-1.

Με την εκκίνηση του δεύτερου μέρους η Γιουνγκ Μπόις παραλίγο να ισοφαρίσει και πάλι, όμως η καρφωτή κεφαλιά του Οαρό πέρασε μόλις άουτ. Τη χαμένη αυτή ευκαιρία οι Ελβετοί την πλήρωσαν, αφού στο 56' η Βαλένθια ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι, με τον Σόλερ να βρίσκει ανοιχτή την αντίπαλη άμυνα να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ να γράφει το 3-1. Τα πάντα τέλειωσαν οριστικά για τους Ελβετούς, όταν έμειναν και με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή του Σανόγκο στο 77'. Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία.


 

Δειτε Επισης

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι παραμένει στη Λεβερκούζεν
Ποσά που... ζαλίζουν-Το αστρονομικό συμβόλαιο της Puma με την Μπαρτσελόνα
Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»