«Πατατράκ» για την Ίντερ στο Μπέργκαμο!

Στο κυνήγι της Νάπολι στη 2η θέση βρισκόταν η Ίντερ, η οποία προερχόταν από 7 συνεχόμενες νίκες στη Serie A, πηγαίνοντας στο Μπέργκαμο για να αντιμετωπίσει την Αταλάντα. Εντούτοις, έπεσε θέμα μίας τεράστιας έκπληξης, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-1.
 
Η Αταλάντα μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να αιφνιδιάσει την Ίντερ και το πέτυχε. Στο 5ο λεπτό έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως ο Χαντάνοβιτς έκανε εντυπωσιακή διπλή επέμβαση στα σουτ των Ζαπάτα και Ντε Ρουν. Ωστόσο, το 1-0 καθυστέρησε μόνο λίγα λεπτά, αφού στο 8' μετά από σέντρα του Γκόζενς ο Χάτεμπουρ με δεξί σουτ σκόραρε. Στη συνέχεια η Ίντερ απέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η Αταλάντα δεν κλείστηκε και γινόταν πολλές φορές επικίνδυνη. Μάλιστα αν δεν ήταν ο Χαντάνοβιτς με τις επεμβάσεις του θα μπορούσε εύκολα να είχε γίνει το 2-0.
 
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Ίντερ, καθώς στο 47' ο Μαντσίνι υπέπεσε σε χέρι μέσα στην περιοχή της Αταλάντα και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάουρο Ικάρντι ισοφαρίζοντας σε 1-1. Μολαταύτα, αυτό δεν φόβισε τη γηπεδούχο, η οποία στο 65' πήρε και πάλι προβάδισμα, με τον Μαντσίνι να γίνεται από μοιραίος… ωραίος και να ισοφαρίζει με κεφαλιά έπειτα από φάουλ ακριβείας του Ίλισιτς.
 
Στη συνέχεια η Ίντερ πίεσε για να ισοφαρίσει για ακόμη μία φορά, όμως η ομάδα από το Μπέργκαμο δεν της το επέτρεψε. Ακόμα ένα φάουλ ακριβείας του Ίλισιτς επέτρεψε στον Ντιμίστι να πάρει την κεφαλιά και να γράψει το 3-1. Στο 92' αποβλήθηκε και ο Μπρόζοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα τελειώνοντας οριστικά το παιχνίδι για τους «Νερατζούρι», οι οποίοι δέχτηκαν και 4ο γκολ στο 94' από τον Αλεχάντρο Γκόμεζ.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ
Τερματοφύλακας στο Ιράν τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα οπαδό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο
Απάντησε για τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό του μπροστά στους παίκτες της Κόβεντρι ο Άντονι
Αφήνει τη Nike για να ξανασυνεργαστεί με την Adidas η Λίβερπουλ
Τα είπε με τη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ και έχει πολλά να σκεφτεί
ΒΙΝΤΕΟ:¨Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίνες-«Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Ανάσα για τους προπονητές ενόψει του Euro-Εγκρίθηκε το αίτημα των 26 ποδοσφαιριστών
Πέρασαν επτά χρόνια από το clasico του Μέσι και ο iconic πανηγυρισμός με τη φανέλα στο «Μπερναμπέου»
Μπέλιγχαμ: Θέλω πρωτάθλημα, Champions League με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία