Βόμβα μεγατόνων: Τεσσάρα της Μπέτις στο σπίτι της Μπαρσελόνα!

Από την μία η Μπαρτσελόνα. Κι από την άλλη μία ομάδα που προσπαθεί να μιμηθεί αυτό που έκανε η παλιά Μπαρτσελόνα του Πεπ! Ακούγεται σαν ιεροσυλία, όμως αυτό που έχει στήσει ο θαυματοποιός Κίκε Σετιέν μοιάζει σε ύφος με εκείνη την ανεπανάληπτη ομάδα των «μπλαουγκράνα».

Το γνώρισε από πρώτο χέρι η Σεβίλλη, το ένιωσε στο πετσί της η Μίλαν, το είδαμε κι εδώ στην Ελλάδα απέναντι στον Ολυμπιακό, τώρα ήταν η σειρά της Μπαρτσελόνα να το βιώσει από πρώτο χέρι.

Παρά την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα μπροστά στους εκπληκτικούς «βερδιμπλάνκος» που με το απίθανο 3-4 έδωσαν άλλη χροιά στην μάχη του τίτλου στην φετινή Primera Division.

Ειδικά στο πρώτο μέρος, η παράσταση ανωτερότητας της ομάδας του Κίκε Σετιέν ήταν εντυπωσιακή. Φοβερή κυκλοφορία και χτύπημα σε όλες τις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα στο αμυντικό τρανζίσιον και κυρίως στην δεξιά τους πτέρυγα.

Τα δύο πρώτα γκολ μπήκαν βγαλμένα από καρμπόν, αλλά με διαφορετική εκτέλεση. Στο 0-1 (20’) ο Τζούνιορ Φίρπο επέλεξε να τρυπήσει εσωτερικά την αντίπαλη άμυνα και να τρυπήσε τον Τερ Στέγκεν με σουτ στην κλειστή του γωνιά. Στο 0-2 (34’) η επίθεση γίνεται ξανά από την ίδια πλευρά, μόνο που ακολουθεί σέντρα, νέα σέντρα και άψογο τελείωμα του Χοακίν!

Είναι αλήθεια πως στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα ξύπνησε. Μέχρι να μειώσει σε 1-2 με πέναλτι του Μέσι (67’) είχε τέσσερις σημαντικές στιγμές, αλλά αυτό ήταν το βράδυ της Μπέτις.

Ο Τερ Στέγκεν έπνιξε το 1-3 του Λο Σέλσο (71’) και παρά την μείωση του σκορ από τον Βιντάλ (79’), η Μπέτις είχε και νέα απάντηση σε νέα φαρμακερή κόντρα που έφερε το 2-4 με κοντινή προβολή του Κανάλες (83’).

Ο κόσμος άρχισε να φεύγει απογοητευμένος από το γήπεδο, κάποιοι πιθανώς δεν πρόλαβαν το τελικό 3-4 από τον Μέσι (94’) στην πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια (μετά την Ντέπορ το 2003) που σκοράρει τέσσερις φορές στο «Καμπ Νόου» σε αγώνα πρωταθλήματος.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά
Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης