Ένας ψυχολόγος κράτησε τον Μοράτα στην Τσέλσι

Xωρίς κανένα ταμπού, ο Αλβάρο Μοράτα αποκάλυψε στους συμπατριώτες του στο ABC πώς κατάφερε να συγκεντρωθεί στη δουλειά του, να αγαπήσει εκ νέου το ποδόσφαιρο και να νιώθει πιο χαρούμενος από ποτέ που φορά τη φανέλα της Τσέλσι.

Ο Ισπανός στράικερ με θητείες στις Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους είπε πως επισκέπτεται ψυχολόγο, γεγονός που τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ να ξεφύγει από τους "δαίμονες" του.

"Δεν το σκέφτηκα ποτέ να προπονήσω το μυαλό μου. Όταν ένας ποδοσφαιριστής ακούει τη λέξη ψυχολόγος κάνει πίσω, αλλά κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια" τόνισε ο επιθετικός που κόστισε στην Τσέλσι 70.000.000 λίρες.

"Στην αρχή ντρεπόμουν να μιλήσω στον ψυχολόγο για τα προβλήματά μου. Με τη βοήθεια όλων, πάντως, κατάφερα να ανακτήσω την αγάπη και την ευτυχία για το ποδόσφαιρο. Το καλοκαίρι σκέφτηκα πάνω από δύο φορές να φύγω από την Τσέλσι, όμως τώρα είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ στο κλαμπ και την εθνική ομάδα."

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλβάρο Μοράτα στα τελευταία επτά ματς που έχει συμμετάσχει βρήκε δίχτυα πέντε φορές, αριθμός εξαιρετικός για τον Ισπανό που κάνει μεγάλα διαστήματα για να κάνει ένα αξιόλογο σερί στο σκοράρισμα.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League
Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και έφυγε από τη ζωή
Το πρόσωπο της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο