Πώς ο Ρούνεϊ έφτασε να ντρέπεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Mεγάλες στιγμές έζησε χθες ο Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς στο χθεσινό φιλικό της Αγγλίας με τις ΗΠΑ έκανε την 120η και τελευταία συμμετοχή του με τα «Λιοντάρια» και τιμήθηκε για την προσφορά του. Στο πλαίσιο του τελευταίου του παιχνιδιού με την εθνική ομάδα, ο 33χρονος στράικερ παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports, όπου αναφέρθηκε στην τελευταία του σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ρούνεϊ ανέφερε: «όταν ο Μουρίνιο με είχε αφήσει έξω από την ομάδα, υπήρχαν στιγμές που αμφισβήτησαν τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι ήμουν αρκετά καλός για να ξαναμπώ στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν πήρα την ευκαιρία. Μπήκα για ένα λεπτό στον τελικό του Europa League. Είχα φτάσει στο σημείο να ντρέπομαι. Σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να το συνεχίσω αυτό, όσο δύσκολο κι αν ήταν να αποχωρήσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον τελικό του Λιγκ Καπ με τη Σαουθάμπτον ο Μουρίνιο μου ζήτησε να σηκώσω το τρόπαιο. Εγώ του απάντησα ότι ούτε καν έπαιξα, αλλά επέμεινε κι έτσι απλά σήκωσα το τρόπαιο και το πέρασα στους συμπαίκτες μου».

Παράλληλα, μίλησε για τις περιόδους στην καριέρα του, που του έλειπε η αυτοπεποίθηση και την επιρροή του Σερ Άλεξ Φέργκισον: «υπήρξαν περίοδοι στην καριέρα μου, που μου έλειπε η αυτοπεποίθηση, που αμφισβητούσαν τον εαυτό μου. Νομίζω κάποια στιγμή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2006-07 πετύχαινα τέρματα και μετά για κάποιον λόγο δεν μπορούσα. Πήγαινα σπίτι, έβλεπα τα παιχνίδια και προσπαθούσα να καταλάβω τι έκανα λάθος, αλλά δεν μπορούσα. Ήταν πολύ εκνευριστικό. Θυμάμαι τον Σερ Άλεξ Φέργκισον να με τραβά στο γραφείο του και να μου λέει: «άκου, προσπαθείς υπερβολικά σκληρά. Πρέπει να κρατάς απλό το παιχνίδι σου. Θα έρθει η ευκαιρία σου και θα σκοράρεις και θα συνεχίσεις να σκοράρεις. Αυτό έκανα στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Μπόλτον και πέτυχα χατ-τρικ».

 

Πηγή: www,sdna.gr

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ