Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Γι’ αυτό έπεσε το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ!

  06/12/2018 19:19
Γι’ αυτό έπεσε το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ!
Σχεδόν 1,5 μήνα από το τραγικό δυστύχημα ανακοινώθηκαν τα αίτια της τραγωδίας

Γι’ αυτό έπεσε το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ!

  06/12/2018 19:19
Ουδείς έχει καταφέρει να «χωνέψει» το γεγονός πως ο άνθρωπος που αναμόρφωσε την Λέστερ και την έκανε πρωταθλήτρια το 2016, κάνοντας πραγματικότητα ένα τρελό όραμα, δεν βρίσκεται πια στη ζωή, και φυσικά όλοι ήθελαν να μάθουν ποια ήταν τα αίτια που έφεραν την τραγωδία στις 27 του περασμένου Οκτώβρη.
 
Τώρα, σχεδόν 1,5 μήνα μετά, το μυστήριο λύθηκε, με την εταιρία που εξέτασε το ελικόπτερο (Air Accidents Investigation Branch) να επιβεβαιώνει πως υπήρχε μηχανική βλάβη, η οποία ευθυνόταν για την πτώση και την συντριβή του.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, ο μηχανισμός (ένα εξάρτημα 30 εκατοστών) που συνέδεε το πεντάλ του πιλότου με έναν μικρό έλικα στην ουρά του ελικοπτέρου σταμάτησε να λειτουργεί καθώς έφυγε από τη θέση του, με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να μην έχει σταθερότητα και να πέσει στο έδαφος.
 
Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Ταϊλανδό ιδιοκτήτη των «αλεπούδων», Vichai Srivaddhanaprabha, στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν επίσης τα μέλη της εταιρίας του, Nursara Suknamai και Kaveporn Punpare, ο πιλότος του ελικοπτέρου Eric Swaffer και η συγκυβερνήτρια και σύντροφος του πιλότου, Izabela Roza Lechowicz.
Πηγή: sport24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας