Το πήρε και αυτό η Γιουβέντους γιατί Κριστιάνο σημαίνει... κούπες!

Γι’ αυτό ακριβώς τον πήρε. Για να κάνει την διαφορά στα ματς που κρίνουν τίτλους. Για να πάρει πάνω του την Γιουβέντους, να κρίνει ματς που είναι όλα ή τίποτα.

Το πρώτο τρόπαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τα ασπρόμαυρα είχε τη δική του σφραγίδα. Πάνω που η Μίλαν πίστευε ότι θα μπορούσε να πάει τον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ τουλάχιστον στην παράταση, ο CR7 πετάχτηκε σαν αιλουροειδές, «έσπασε» το τεχνητό οφσάιντ και με κεφαλιά και κατέκτησε το τρόπαιο (1-0), μετά από δύο συνεχόμενες αποτυχημένες απόπειρες σε τελικούς.

Ο αγώνας διεξήχθη για εμπορικούς λόγους στην Τζέντα, όμως οι Σαουδάραβες δεν τρελάθηκαν κιόλας από το θέαμα που παρακολούθησαν. Η «Μεγάλη Κυρία» είχε τον απόλυτο έλεγχο από το πρώτο λεπτό, ωστόσο με εξαίρεση μία μεγάλη στιγμή με τον Ζοάο Κανσελό (17’) και ένα ακυρωθέν λόγω οφσάιντ γκολ του Ματουϊντί (35’) δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε να καθαρίσει από νωρίς τον τελικό.

Μάλιστα η Μίλαν άγγιξε το 0-1 με δοκάρι του Κουτρόνε στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) στην καλύτερη στιγμή των ροσονέρι στο ματς. Η φάση αυτή αφύπνισε τους παίκτες του Αλέγκρι, που έκτοτε ανέκτησαν τον πλήρη έλεγχο. Ο Ντοναρούμα με όμορφη επέμβαση νίκησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 59ο λεπτό, όμως ο Πορτογάλος πήρε την εκδίκηση του δύο λεπτά αργότερα. Ο CR7 με εκπληκτική κίνηση βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Πιάνιτς έκανε το 1-0 (68’) και έβαλε την ασπρόμαυρη κορδέλα στο τρόπαιο.

Η Γιουβέντους είχε και δεύτερο ακυρωθέν γκολ με τον Ντιμπάλα λίγο αργότερα (68’), ενώ τα όνειρα της Μίλαν για κάτι καλό τελείωσαν στο 73ο λεπτό με την αποβολή του Κεσιέ, που έκανε ακόμα ευκολότερο το έργο της Γιουβέντους που κράτησε άκρως επαγγελματικά το 1-0 και πήρε το κύπελλο στο Τορίνο.

 
Πηγή: Sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ