Σοκ στην Αγγλία με δολοφονία 21χρονου επαγγελματία μποξέρ!

Ο Τομ Μπελ, 21χρονος επαγγελματίας πυγμάχος που είχε χαρακτηριστεί από όλους όσους τον γνώριζαν ως "εξαιρετικό ταλέντο", έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης στην παμπ "Maple Tree" του Ντονκάστερ (Νότιο Γιόρκσαϊρ), όταν έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς.

Η αστυνομία του Νοτίου Γιόρκσαϊρ ενημέρωσε πως δέχτηκε κλήση να πάει στην οδό Plantation στις 20:45 της Πέμπτης, εκεί όπου το θύμα βρέθηκε με τραύματα στο σώμα του από πυροβολισμούς. Άμεσα τού προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ασθενοφόρο που έσπευσε στην περιοχή και στη συνέχεια διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποκύψει στα τραύματά του.

Από την επίθεση που έγινε εις βάρος του δεν υπήρχε κάποιος άλλος τραυματίας ενώ δεν έχει γίνει προς το παρόν κάποια σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία του.

"Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε το θάνατο ενός σπουδαίου πολεμιστή που τα τελευταία χρόνια πέρασε αμέτρητες ώρες κάνοντας πυγμαχία με το σύλλογό μας. Είμαστε σοκαρισμένοι σε μέγιστο βαθμό ακούγονταις αυτά τα θλιβερά νέα και θα θέλοαμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τομ και στους πιο στενούς φίλους του", αναφέρει ο ερασιτεχνικός πυγμαχικός σύλλογος Doncaster Plantworks, όπου ανήκε ο παίκτης.

Ο Μπελ είχε νικήσει και στους έξι επαγγελματικούς αγώνες πυγμαχίας που είχε δώσει στην καριέρα του, με τον ίδιο να έχει αναφέρει στο παρελθόν πως είχε εμπνευστεί από το μεγαλύτερο αδερφό του, Άντι Μπελ, που είχε κατακτήσει τίτλους στην κατηγορία των βαρέων κιλών.

Από την πλευρά του, ο  προπονητής, Τζέιμς Χάρινγκτον, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ένα video από τον Τομ Μπελ εν ώρα προπόνησης, γράφοντας:

"Aναπαύσου εν ειρήνη Τομ. Εσύ και ο κόσμος της πυγμαχίας ήξεραν πως σε αγαπούσα σαν γιο μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ εσένα και τις αναμνήσεις μας".



 



 

 

Δειτε Επισης

Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι-Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ
Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League
Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και έφυγε από τη ζωή