Τριάρα χωρίς να πατήσουν γκάζι οι πολίτες, στο -4 από την Λίβερπουλ

Η βαθμολογική απόσταση που χώριζε τις Μάντσεστερ Σίτι (2η) και Χάντερσφιλντ (20η) όταν οι παίκτες τους βγήκαν στο χορτάρι για την 23η αγωνιστική της Premier League ήταν 42 ολόκληροι πόντοι και αυτή η τεράστια διαφορά κλάσης, ποιότητας και εμπειρίας επιβεβαιώθηκε και στο 90λεπτο.

Η Σίτι χωρίς να χρειαστεί να πατήσει το πόδι στο γκάζι πέτυχε τρία γκολ και πήρε μία από τις πιο εύκολες νίκες της μέσα στη σεζόν (έφτασε τα 102 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!), που της επέτρεψε μάλιστα να βρεθεί ξανά στο -4 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως ακόμα και σε αυτό το διάστημα έμειναν πίσω στο σκορ νωρίς, με τον Ντανίλο να κάνει δυνατό σουτ εκτός περιοχής στο 18' και τη μπάλα να κοντράρει, για να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ένα εκρηκτικό τρίλεπτο των "πολιτών" είχε ως αποτέλεσμα να... λήξει το ματς πρόωρα. Στο 54' ο Λιρόι Σανέ έδωσε την 9η ασίστ του στο πρωτάθλημα (εκτεθειμένος για λίγα εκατοστά) και ο Ραχίμ Στέρλινγκ σκόραρε με κεφαλιά το 10ο γκολ του στη φετινή Premier League, ενώ στο 56' ο Αγκουέρο έδωσε κεφαλιά-πάσα στον Σανέ και ο Γερμανός εκτέλεσε με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το τελευταίο ημίωρο βρήκε τους "πολίτες" να ελέγχουν απόλυτα το ματς και να κάνουν απλά διαχείριση δυνάμεων, με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να γίνονται απειλητικοί στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν (παρά τις τρεις καλές στιγμές που είχε ο Μουνιέ) και το φινάλε να τους βρίσκει στο -10 από τη γραμμή της σωτηρίας.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Λοσλ, Σμιθ, Κονγκολό, Σίντλερ, Λόου, Χογκ, Μπακούνα (64' Πρίτσαρντ), Κατσούνγκα, Πάντσεον, Ντιακαμπί (59' Μουνιέ), Εμπενζά

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Ντανίλο, Γκιουντογκάν (80' Ντελφ), Φερναντίνιο (59' Νταβίντ Σίλβα), Ντε Μπράινε, Στέρλινγκ, Αγκουέρο, Σανέ (72' Μπερνάντο Σίλβα)

Δειτε Επισης

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα μπέρδεψαν το λεωφορείο της ομάδας τους με αυτό της Παρί και του επιτέθηκαν
Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι-Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ
Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League