Κλάσικο χωρίς… κλάση!

Με τους Μέσι και Μπέιλ καθηλωμένους για 60 λεπτά στον πάγκο, τον Κριστιάνο στο Τορίνο και εναλλακτικούς πρωταγωνιστές (Μάλκομ, Λούκας Βάθκεθ) η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης βολεύτηκαν με το 1-1, στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey.

Φέρτε πίσω τα clasico μας! Σοβαρά τώρα. Που είναι τα clasico με τις τιτανομαχίες Μέσι εναντίον Κριστιάνο; Ο πρώτος προφυλάχθηκε για 60 λεπτά στον πάγκο και ο δεύτερος αράζει κάπου στο Τορίνο. Που είναι εκείνες οι εποχές που οι δύο προπονητές έριχναν μέσα όλο τους το οπλοστάσιο, αδιαφορώντας για το επόμενο παιχνίδι; Αλήθεια υπάρχει μεγαλύτερο ματς από ένα clasico;

Ο Βαλβέρδε άφησε τον Μέσι στον πάγκο, ο Σολάρι έκανε το ίδιο με Μπέιλ και Κασεμίρο, πάλι καλά που προέκυψαν και κάποιοι ήρωες από το πουθενά να νοστιμέψουν ένα ντέρμπι που ποιοτικά ήταν κατώτερο των προσδοκιών.

Το 1-1 αφήνει ανοιχτά τα πάντα. Αν το ματς έληγε στο ημίχρονο, η «βασίλισσα» θα ένιωθε αδικημένη από την ισοπαλία. Η Μπάρσα δίχως Μέσι έμοιαζε σαν… αλάτι δίχως φαγητό, εκεί στο ημίωρο ακούστηκαν οι πρώτες χλιαρές αποδοκιμασίες. Ο Λούκας Βάθκεθ άνοιξε από νωρίς το σκορ για την Ρεάλ Μαδρίτης και αν δεν ήταν η επιπολαιότητα του πιτσιρικά Βινίσιους, τότε ίσως και να είχαμε παράσταση πρόκρισης από νωρίς.

Η απάντηση στην απουσία του Μέσι ήταν ο Μάλκομ. Ο Βραζιλιάνος ήταν πίσω από κάθε τι καλό, έδωσε σπιρτάδα, φλόγα, ενέργεια, ήταν αυτό που ισοφάρισε και ετοίμασε το έδαφος ώστε να τα βρει όλα στρωμένα ο Μέσι.

Ο Αργεντινός σταρ μπήκε στο 62ο λεπτό, αλλά αυτή τη φορά άφησε το μαγικό ραβδί κάπου αλλού. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο καλύτερο έμοιαζε το 1-1 για τους δύο μονομάχους. Το γεγονός ότι στην επανάληψη πλην του γκολ είχαμε μόνο μία κλασική ευκαιρία μαρτυρά πολλά για αυτό το clasico δίχως… κλάση.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι
Η Άρσεναλ διέσυρε την Τσέλσι στο «Emirates» με 5-0 και ανέβηκε στην κορυφή
Γλίτωσε τη Γιουβέντους ο Μίλικ και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia
Σοκ στην Premier League-Ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και βιασμό
Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ
Τερματοφύλακας στο Ιράν τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα οπαδό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο