«Πάρε εισιτήριο επιστροφής στην Κύπρο (να το πληρώσω ευχαρίστως)!!!»

Ποια εξάρα επί της Οντένσε και ποιο χατ τρικ του Σκοβ; Το βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ των οπαδών της Κοπεγχάγης μετά το χθεσινό 6-1 για το πρωτάθλημα ήταν το σκηνικό που ακολούθησε το κερδισμένο πέναλτι από τον Πιέρο Σωτηρίου.
 
Με το σκορ ήδη στο 5-1 και το παιχνίδι στις καθυστερήσεις, ο διεθνής επιθετικός άρπαξε την μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι, μολονότι βασικός εκτελεστής είναι ο Σκοβ. Όταν του το θύμισαν κάποιοι συμπαίκτες του, ο Σωτηρίου δυσφόρησε έντονα και πρακτικά υποχρεώθηκαν να του πάρουν την μπάλα από τα χέρια, ενώ ο Ζέκα παρενέβη, προκειμένου να μην κλιμακωθεί περαιτέρω η διαμάχη!

Στο ρεπορτάζ του αγώνα που έβαλε στη σελίδα της στο facebook η Κοπεγχάγη εικονίζεται μεν ο Σκοβ, αλλά τα σχόλια από κάτω σχεδόν μονοπωλεί ο Πιέρος, ο οποίος προκάλεσε διχασμό στους φίλους των «λιονταριών», όπως καταδεικνύεται από το γεγονός ότι κάποιοι κάνουν λόγο για αδικία εις βάρος του και κάποιοι άλλοι απαιτούν άμεση πώλησή του.
 
Διαβάστε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

-Ο Πιέρος Σωτηρίου θα πρέπει να πάει νότια πάλι. Δεν θα έπρεπε να έχει κι άλλα παιχνίδια!
-Μπορεί να είναι αρκετά δραστικό να τον αφήσει να φύγει λόγω διαφωνίας για ένα πέναλτι. Απλά χρειάζεται να κρυώσει λίγο και να θυμηθεί να βάλει την ομάδα μπροστά από τις δικές του φιλοδοξίες
-Μάλλον ήταν κάτι παραπάνω από διχογνωμία για το πέναλτι. Όταν γυρνάς την πλάτη σου και δεν χαίρεσαι για έναν συμπαίκτη που σκοράρει, απλά δεν χρειάζεται να έχεις θέση στο γήπεδο
-Γενικά, απλά δεν είναι αρκετά καλός. Είναι επιθετικός, έχει παίξει 15 παιχνίδια πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, και έχει σκοράρει 2 γκολ και έδωσε μια ασίστ. Αυτό δεν είναι αρκετά καλό. Ότι η στάση του είναι έτοιμη να ανοίξει καυγά και να ανατινάξει τα αποδυτήρια, δεν βοηθάει ακριβώς την υπόθεσή του.
 
------------------------------
 
«Ο Πιέρος πάντα είχε έντονα συναισθήματα, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι πάντα παλεύει το 100% για τη φανέλα και αγαπάει το κλαμπ. Ναι, ήταν χαζό που αντέδρασε σήμερα, φυσικά ο Ρόμπερτ θα πρέπει να το εκτελέσει, αλλά ότι πραγματικά πρόκειται να πουληθεί τώρα; Έλα τώρα! Μπορούμε όλοι να κάνουμε κάτι χαζό. Ας τον στηρίξουμε στο να επιστρέψει. Στο κάτω-κάτω, ήταν ο πρώτος σκόρερ μας την προηγούμενη σεζόν».
 
------------------------------
 
«Ουστ Πιέρος, ο Σκοβ το εκτελεί... όπως κάθε φορά!»
 
------------------------------
 
«Ελπίζω ο Πιέρος να έχει παίξει το τελευταίο του παιχνίδι στην Κοπεγχάγη. Είναι τόσο κακός. Πάρε ένα αεροπορικό εισιτήριο επιστροφής στην Κύπρο (να το πληρώσω ευχαρίστως)!!!»
 
------------------------------
 
«Τι αλαζονική στάση του Πιέρου! Και μετά γύρνα την πλάτη σου στο συμπαίκτη και όχι κέφι, αλλά... αηδία! Δεν εκτελεί, είναι απαθής, και δεν σκοράρει. Ο άνθρωπος σχεδόν ποτέ δεν χτυπάει τίποτα»
 
------------------------------
 
-Ο Σωτηρίου είναι ένας χαμένος.
-Φυσικά δεν θα έπρεπε να αντιδράσει έτσι. Αλλά φυσικά θέλει να σκοράρει. Θέλει να ξεκινήσει, έτσι θα είμαστε και ικανοποιημένοι μαζί του
 
------------------------------
 
-Αδικία για τον Πιέρο. Ειλικρινά. Παλεύει και παλεύει και καίγεται να σκοράρει. Γι’ αυτό άσε τον άνθρωπο
-Γιατί; Αν θέλει να πετύχει γκολ, έχει τόσες πολλές ευκαιρίες μέσα από τον αγώνα
-Κοίτα τη δουλειά που κάνει όλη την ώρα που παλεύει και παλεύει. Δεν είναι οπαδός κάποιων ειδικών παικτών. Είναι οπαδός όλης της ομάδας.
-Ήταν μια άμεση εντολή από τον Μπιέλαντ. Απλά σκάσε και κάνε ό,τι λέει και βάλε την ομάδα μπροστά από τις δικές σου φιλοδοξίες. Όπως γράφεις, ο Πιέρος μπορεί να σκοράρει στο ανοιχτό παιχνίδι, όταν επιτίθεται, και δεν θα έπρεπε καν να σταθεί και να χώσει το δάχτυλό του στο κεφάλι του Μπιέλαντ και να σπρώξει.
-Ο Πιέρος είναι για την ομάδα παρελθόν, ήδη αυτό το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει χώρος για παίκτες που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα.
-Το πρόβλημα είναι ότι πάντα έχει τις ευκαιρίες του, αλλά τις σπαταλά λίγο-πολύ πάντα. Όλη η ομάδα παλεύει, οπότε αν είσαι οπαδός της ομάδας, πρέπει επίσης να καταλάβεις ότι αυτή τη στιγμή μετράει κάθε γκολ. Αν ήταν τελικός πρωταθλήματος με τη Μίντγιλαντ, και αν ο Πιέρος που δυστυχώς δεν είναι αρκετά σίγουρος στις τελικές του καίγεται να σκοράρει, ενώ μπορεί να μας κοστίσει το πρωτάθλημα σε αυτό το μέτωπο, πόσο χαζό θα ήταν να τον αφήσουμε; Δεν κάνει περισσότερη δουλειά από οποιονδήποτε στην ομάδα, παίρνει τις ευκαιρίες του, αλλά πάντα τις σπαταλά. Είναι καλός, αλλά σκοράρει πολύ σπάνια και πρέπει σύντομα να δώσει τη θέση του σε κάποιον άλλο
-Ήμασταν μπροστά από το 5-1, ο άνθρωπος θα έπρεπε απλά να κλωτσήσει αυτό το σκατό στο το για να μπορεί να πάρει κάποια εμπιστοσύνη και πάλι.
 
------------------------------
 
«Ο Σωτηρίου είναι γελοίος…»

------------------------------
 
«Πώληση Πιέρου»
 
------------------------------
 
 «Η επίδραση του Πιέρου. Είναι ο σύγχρονος Ζιντάν - κάνει όλους τους άλλους παίκτες στην ομάδα καλύτερα με την τεχνική του!»

Δειτε Επισης

H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ