Τρίτη, 21 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Σύσκεψη και αποφάσεις για το μέλλον του Γιάγκου-Εν αναμονή εξελίξεων

  12/02/2019 06:40
Σύσκεψη και αποφάσεις για το μέλλον του Γιάγκου-Εν αναμονή εξελίξεων

Σύσκεψη και αποφάσεις για το μέλλον του Γιάγκου-Εν αναμονή εξελίξεων

  12/02/2019 06:40
Εκπνέει σήμερα (12/02) το διάταγμα κράτησης του Δρ. Κυριακού Γιάγκου που συνελήφθη για την υπόθεση του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο που διερευνάται από το ΤΑΕ Αρχηγείου μετά από την καταγγελία του Απόλλωνα, ο οποίος κατέθεσε επίσης ένσταση για το κύρος του αγώνα με την Ανόρθωση που διεξάχθηκε στις 2 Φεβρουαρίου.

Οι ανακριτές της υπόθεσης πραγματοποιούν σύσκεψη όπου θα θέσουν επί τάπητος όλες τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους, ούτως ώστε να αποφασίσουν εάν ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης θα αφεθεί ή όχι ελεύθερος.

Σημειώνεται ότι για να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου ο Κυριακός Γιάγκου θα πρέπει οι ανακριτές να έχουν στα χέρια τους στοιχεία που να δικαιολογούν την ανανέωση του διατάγματος κράτησής του. 

Σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος, αυτό δεν σημαίνει ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης δεν θα κατηγορηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, αφότου ολοκληρωθούν οι έρευνες και κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας. Και αυτό νοουμένου ότι στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα.
 
Ο Κυριακός Γιάγκου ανακρινόμενος εμμένει στη θέση του να μην παραδέχεται όσα του καταλογίζονται, ενώ
Για κατάθεση κλήθηκαν και ο πρόεδρος των κυανόλευκων, Ανδρέας Παντελή, ο οποίος όπως μετέδωσε η omada.com.cy εξέφρασε άγνοια, ενώ από την πλευρά του ο Ουζόχο στη νέα του ανακριτική κατάθεση επανέλαβε ότι κατά τον ουσιώδη χρόνο βρισκόταν στο αεροπλάνο.
 
Επιπλέον, σημαντικές κρίνονται τα αποτέλεσμα που αναμένονται από τις γραφολογικές εξετάσεις ως προς την γνησιότητα της υπογραφής του Ουζόχο, όπως σημαντικές είναι και οι καταθέσεις των άλλων ποδοσφαιριστών που δήλωσαν άγνοια ως προς το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν οι ιατρικές τους εξετάσεις για το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα.
 
 
Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή
 
Στην αγωνιστική πτυχή του θέματος, η τύχη του αγώνα, που εντός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου έληξε 1-0 υπέρ της ομάδας της Αμμοχώστου, θα κριθεί την Τετάρτη (13/02, 13:00) οπότε και θα συνεδριάσει ο Αθλητικός Δικαστής.
 
Ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης, ζήτησε μετάθεση για την εκδίκαση της υπόθεσης και δεν έγινε χθες Δευτέρα, προκειμένου να εξετάσει τα πρακτικά της συνεδρίας του ΚΟΑ σχετικά με την ακύρωση του δελτίου υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας