«Πάρτι» της Παρί στο Μάντσεστερ – Μικρό προβάδισμα για τη Ρόμα

Με δύο αγώνες άνοιξε η αυλαία της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα δύο αυτά παιχνίδια έκανε την πρώτη του εμφάνιση και το σύστημα «VAR», χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δύσκολη αλλά συνάμα σημαντική νίκη για τη Ρόμα απέναντι στην Πόρτο, ενόψει των δύο επαναληπτικών αγώνων. 

Τα αποτελέσματα μαζί με στιγμιότυπα από τους αγώνες:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Παρί Σεν Ζερμεν 0-2
Τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Παρί Σεν Ζερμέν, νικώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Άγγλους με δύο γκολ σε επτά λεπτά με τους Κιμπεπέ (53’) και Εμπαπέ (60’) και δεν έδειξαν καθόλου επηρεασμένοι από τις «ηχηρές» απουσίες των Νεϊμάρ και Καβάνι.

Η ομάδα του Σόλσκερ προσπάθησε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά δέχθηκε μοιραία την πρώτη της εντός έδρας ήττα επί εποχής του Νορβηγού τεχνικού.

Ρόμα-Πόρτο 2-1 
Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η Ρόμα πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης, αφού επικράτησε με 2-1 της Πόρτο στο «Ολίμπικο». Οι Ρωμαίοι είχαν καλή απόδοση στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γκολ του Ζανιόλο σε 70’ και 76’ αντίστοιχα.

Οι «δράκοι» ήταν αυτοί που μίλησαν τελευταίοι, αφού κατάφεραν να μειώσουν στο 79’ με τον Αντριάν, διατηρώντας παράλληλα αρκετές ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στην Πορτογαλία.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί