Στην αντεπίθεση ο Πιέρος: «Μου χρωστάει ο Ρόμπερτ...»

Η οριγσμένη αντίδρασή του στην εντολή του προπονητή και των συμπαικτών του να αφήσει τον Ρόμπερτ Σκοβ να εκτελέσει το πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε στις καθυστερήσεις έγινε το Νο1 θέμα συζήτησης των οπαδών της Κοπεγχάγης μετά το 6-1 επί της Οντένσε. Οι μισοί τον υπερασπίστηκαν, οι άλλοι μισοί τον επέκριναν, τα ακραία σχόλια δεν έλειψαν ούτε από τους μεν ούτε από τους δε.
 
Αντιλαμβανόμενος τον αντίκτυπο της ενέργειάς του ο Πιέρος Σωτηρίου έκρινε ότι έπρεπε να βάλει τα πράγματα σε τάξη και να εξηγήσει ο ίδιος τι ακριβώς σκέφτηκε και αισθάνθηκε εκείνη τη στιγμή. Και το έπραξε μέσω μιας εκτενούς ανάρτησής του στο λογαριασμό του στο Instagram συνοδεύοντας το κείμενο με μια φωτογραφία, στην οποία πανηγυρίζει αγκαλιά με τον Σκοβ.
 
«Αυτό το καλοκαίρι βίωσα ένα δύσκολο τραυματισμό. Έμεινα εκτός δράσης για αρκετό διάστημα. Τώρα που επέστρεψα μοναδικός στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Ως άτομο και ως ποδοσφαιριστής παθιάζομαι με ό,τι καταπιάνομαι. Ειδικά εντός αγωνιστικού χώρου. Και ξέρω ότι η δουλειά μου ως επιθετικός είναι είτε να σκοράρω είτε να βοηθώ τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν. Αυτή τη χρονιά ένεκα του τραυματισμού μου δεν είχα την ευκαιρία να πετύχω τόσα τέρματα όσα την περασμένη σεζόν. Και την Κυριακή στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, στον οποίο προηγούμασταν 5-1, κέρδισα ένα πέναλτι. Αυτό που σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή είναι να ενισχύσω την αυτοπεποίθησή μου ως επιθετικός. Να πετύχω ένα γκολ. Δεν σκέφτηκα οτιδήποτε άλλο και καταλαβαίνω ότι η αντίδρασή μου να λογομαχήσω με συμπαίκτες μου ήταν λανθασμένη. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ρόμπερτ σκόραρε και πήρε σπίτι του την μπάλα. Μου χρωστά μια ασίστ. Η ομάδα είναι πάντα πάνω απ' όλα», έγραψε ο Πιέρος.

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς