Επιβεβαίωση από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: τεράστια η αποζημίωση του Μουρίνιο

Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα. Αυτή τη ρήση θα μπορούσαν κάλλιστα να την επικαλεστούν οι άνθρωποι που στελεχώνουν τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού πρώτα έσπευσαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ζοζέ Μουρίνιο για να τον "δέσουν" για περισσότερα χρόνια στο "Ολντ Τράφορντ" και λίγους μήνες αργότερα του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Μία απόφαση για απόλυση που μόνο εύκολη δεν ήταν αφού χρειάστηκε να δαπανηθεί ένα μεγάλο ποσό για να καλύψει την αποζημίωση τόσο του Πορτογάλου τεχνικού όσο και των συνεργατών του.

Ποιο ήταν αυτό; Όπως επιβεβαίωσε ο εκτελεστικός διευθυντής των "διαβόλων", Εντ Γούντγουορντ, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, αναφερόμενος στα έξοδα του συλλόγου "δόθηκαν 19.600.000 λίρες στο τέλος του 2018 για την αποζημίωση του πρώην προπονητή και συγκεκριμένων μελών του επιτελείου του".

Ξεκαθάρισε πως 15.000.000 λίρες ήταν τα χρήματα που πήγαν στον 55χρονο Πορτογάλο για το διαζύγιο ενώ το ποσό των 4.600.000 λιρών μοιράστηκε στους: Σιλβίνο Λούρο (προπονητής τερματοφυλάκων), Ρικάρντο Φορμοζίνιο (σκάουτ αντιπάλων ομάδων), Στέφανο Σαπέτι, Κάρλος Λάλιν (γυμναστές) και Τζοβάνι Τσέρα (αναλυτής).

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο Γούντγουορντ επαίνεσε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τη δουλειά που έχει κάνει στο σύλλογο τους δύο τελευταίους μηνες (10 νίκες - 1 ισοπαλία - 1 ήττα ο απολογισμός του Νορβηγού) μαζί με τους συνεργάτες του ενω ξεκαθάρισε πως περιμένει από την ομάδα να έχει έναν πολύ καλό τερματισμό στο φινάλε της σεζόν.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί