«Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γυρίσει ο τροχός και…»

Η εξαιρετική πρώτη χρονιά του στη Δανία δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Ένας τραυματισμός τον έθεσε για μεγάλο διάστημα εκτός, του κόστισε τη θέση του στην ενδεκάδα και τον υποχρεώνει να παλέψει για να ανακτήσει τη φόρμα και το status του στην ιεραρχία της Κοπεγχάγης.
 
Ο Πιέρος Σωτηρίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του, τις υποχρεώσεις της εθνικής και το μέλλον του στα «λιοντάρια». Ο διεθνής επιθετικός τοποθετήθηκε για…
 
…τον πρόσφατο τραυματισμό του: «Είχα ένα πρόβλημα στο δικέφαλο, αλλά το έχω ξεπεράσει. Θα μπω κανονικά με την ομάδα τις επόμενες μέρες και ίσως συμπεριληφθώ στην 18άδα για το παιχνίδι της Κυριακής. Δευτέρα μεσημέρι θα έρθω στην Κύπρο για τους αγώνες με το Σαν Μαρίνο και το Βέλγιο».
 
…την εφετινή του παρουσία: «Για μένα είναι μια δύσκολη περίοδος. Προσπαθώ για το καλύτερο. Μέσα από συγκυρίες δεν έχω πολλά παιχνίδια και γκολ όπως πέρσι. Πεισμώνω περισσότερο, έχω μάθει άλλωστε. Εδώ πρέπει να φανεί ο χαρακτήρας κάθε αθλητή. Σε μια μεγάλη ομάδα, στην επίθεση υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι καλό να έχει ανταγωνισμό για να βελτιώνεσαι. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γυρίσει ο τροχός και εκεί που είσαι στα κάτω, να φτάσεις στο σημείο να σε θαυμάζουν».
 
…τις νέες υποχρεώσεις με την Εθνική: «Έχω πολλές φιλοδοξίες για την Εθνική. Θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι, ειδικά στην έδρα μας, για να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε. Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το 100% για το θετικό αποτέλεσμα».
 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Πιέρος: «Εκεί που νόμιζα ότι ο ΑΠΟΕΛ θα το πάρει πιο εύκολα από ποτέ…»


…τις συνεχόμενες υποχρεώσεις για την εθνική από Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβριο: «Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Η Εθνική πάνω από όλα. Όποτε και αν αγωνιζόμαστε, θα είμαστε διαθέσιμοι».
 
…το πρωτάθλημα της Δανίας και την προσπάθεια για τον τίτλο: «Είναι κούρσα για δύο με μας και τη Μίντιλαντ. Είχαμε κάποιες απώλειες, όμως είμαστε πρώτοι. Έχουμε το τελευταίο παιχνίδι και μετά αρχίζουν τα πλέι οφ».
 
…το συμβόλαιο του με την Κοπεγχάγη: «Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Σκέφτομαι μόνο πώς θα αντεπεξέλθω και να τελειώσει η χρονιά. Προσπαθώ να αγνοήσω τα δημοσιεύματα για να επικεντρωθώ στο κομμάτι που πρέπει».

Δειτε Επισης

Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Η θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό-«Ο πρόεδρος θα ενημερώσει τον κόσμο την κατάλληλη στιγμή»
Συμπληρώθηκε ο όμιλος της Εθνικής στο Nations League-Πρώτος αντίπαλος η Λιθουανία