Ζωντανή η Βαλένθια στο θρίλερ του Κράσνονταρ!

Στο 93' της αναμέτρησης η Βαλένθια πήρε την πρόκριση στους 8 του Europa League από την Κράσνονταρ με το γκολ του Γκέδες με τους Ισπανούς να είναι με την πλάτη στον τοίχο από το 85' του αγώνα και το τρομερό γκολ που είχαν δεχθεί από τον Σουλεϊμάνοφ.

Η Κράσνονταρ βρήκε το γκολ που έψαχνε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης στο 85' με εκπληκτικό γκολ του Σουλειμάνοφ. Ο 19χρονος επιθετικός που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 75' της αναμέτρησης δέκα λεπτά αργότερα με εκπληκτικό σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Νέτο. Ένα γκολ που σε εκείνο το σημείο έδινε την πρόκριση στους γηπεδούχος.

Η Βαλένθια είχε απάντηση όμως στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γκέδες. Μετά από ωραία ενέργεια από τα δεξιά και πάσα προς τον Πορτογάλο ο επιθετικός των Ισπανών που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση έκανε το κοντρόλ, την ντρίπλα και το σουτ για να κάνει το 1-1 και να δώσει την πρόκριση στη Βαλένθια.

Τη νίκη η Ζάλτσμπουργκ, την πρόκριση η Νάπολι

Η Νάπολι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σάλτσμπουργκ με σκοπό να δείξει ότι είναι το αφεντικό και να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους. Οι Ιταλοί πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση όταν στο 14' σε παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Μίλικ ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το βολ πλάνε και άνοιξε το σκορ.

Η Σάλτσμπουργκ δεν έδειξε να επηρεάζεται όμως από το γκολ και βγήκε στην επίθεση για να κυνηγήσει τουλάχιστον τη νίκη. Οι Αυστριακοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 25' όταν έκλεψαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου με τον Νταμπούρ να γίνεται κάτοχος της και με ωραία ντρίπλα νίκησε τον αντίπαλο του και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έψαξαν ένα ακόμη γκολ και αυτό ήρθε στο 65' με τον Γκουλμπράτσεν ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση. Σε σέντρα από τα αριστερά πετάχθηκε ο φορ της Σάλτσμπουργκ για να στείλει με προβολή τη μπάλα αρχικά στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα.
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση