Τα ανάμεικτα συναισθήματα του Νέντβεντ για την κλήρωση

Γιουβέντους και Άγιαξ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα προημιτελικά του Champions League και δημιουργούν ένα "εκρηκτικό" ζευγάρι. Σίγουρα κανένας από τους δύο δεν θα πρέπει να είναι χαρούμενος με την κλήρωση, αφού η "Γηραιά Κυρία" και ο "Αίαντας" είναι δύο ισχυρές ομάδες που κοιτούν ψηλά.

Ο θρύλος της Γιουβέντους και νυν αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ, σχολίασε τον αντίπαλο της ομάδας του στο ιταλικό κανάλι "Sky Sport Italia": "Δεν είμαι ούτε χαρούμενος, ούτε δυσαρεστημένος με την κλήρωση. Θα είναι δύο όμορφα παιχνίδια. Μου άρεσε ο Άγιαξ απέναντι στην Ρεάλ".

Ακόμη, ο Τσέχος εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι παρών στα κρίσιμα παιχνίδια και δεν υπάρχει περίπτωση τιμωρίας από την UEFA για τον πανηγυρισμό του στο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης: "Δεν φοβάμαι τιμωρία του Ρονάλντο. Ήταν μία κίνηση που έμεινε στο γήπεδο. Ξέσπασε, αφού προσβλήθηκε τόσο πολύ στην Μαδρίτη από τους φιλάθλους τους στο στάδιο τους. Δεν νομίζω ότι θα τιμωρηθεί".

Αναφορικά με το μέλλον του προπονητή των "Μπιανκονέρι", Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, και το ενδεχόμενο να μείνει εν τέλει στην Γιουβέντους, ο Νέντβεντ δήλωσε: "Ο πρόεδρος μίλησε με τον προπονητή και θα πάρουν απόφαση τον Ιούνιο. Είμαστε χαρούμενοι με τον Αλέγκρι και τα πάει περίφημα στο πρωτάθλημα. Είναι 18 βαθμούς μπροστά και στο Champions League είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε".

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Νέα ανατροπή στην Μπάγερν-Φαβορί για τον πάγκο ο Ράνγκνικ
Η νύχτα έγινε μέρα στο Μιλάνο-Στους δρόμους χιλιάδες οπαδοί της Ίντερ για την κατάκτηση του σκουντέτο (pics)
Λύγισε τη Μαγιόρκα και… ξεμπερδεύει η Σεβίλλη
BINTEO: Πέταξαν μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή που εκτελούσε κόρνερ στην Κολομβία
Στην επιφάνεια οι συνομιλίες για το γκολ στο clasico-«Δεν έχουμε απόδειξη ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή»
Η Νότιγχαμ Φόρεστ σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του Sky Sports για την δήλωση του Νέβιλ περί «μαφίας»
Η Ίντερ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ιταλίας με διπλό επί της Μίλαν
Απορρίφθηκε η έφεση του Ρουμπιάλες-Κανονικά θα γίνει η δίκη για το φιλί στην Ερμόσο
BINTEO: Η τεχνολογία μίλησε-Το γκολ του Γιαμάλ στο clasico έπρεπε να μετρήσει
Ανατροπή με Τσάβι στην Μπαρτσελόνα