Η Λίβερπουλ ξανά στην κορυφή, η Μπαρτσελόνα όλο και πιο κοντά στον τίτλο

Τι μας έμεινε από όσα έγιναν τις δύο προηγούμενες ημέρες; Το γεγονός ότι η Λίβερπουλ νίκησε δύσκολα της Φούλαμ και επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, όπως επίσης και η ήττα της Γιουβέντους, που αγωνίστηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, από τη Τζένοα, κάτι που σημαίνει ότι χάθηκε το αήττητο για τους «μπιανκονέρι» στη φετινή Serie A. 

Πρέμιερ Λιγκ 

Λίγες ημέρες μετά την επιβλητική εμφάνιση και την πρόκριση επί της Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ εμφανίστηκε μεταμορφωμένη προς το χειρότερο και αγχώθηκε για να νικήσει εκτός έδρας τη Φούλαμ. Έτσι, οι «κόκκινοι» έχουν τώρα 76 βαθμούς έναντι 74 της Μάντσεστερ Σίτι, που έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο (αυτό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 24 Απριλίου). Η Τότεναμ παραμένει τρίτη με 61 βαθμούς και η Άρσεναλ τέταρτη με 60. Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ έχει 58, ενώ η Τσέλσι έχασε έδαφος μετά την εκτός έδρας ήττα της από την Έβερτον και βρίσκεται στην έκτη θέση με 57. Όλα, πάντως, είναι ανοιχτά για τα δύο από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. 

Πριμέρα Ντιβιζιόν

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μπαρτσελόνα που επιβλήθηκε άνετα με 4-1 της Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για την 28η αγωνιστική. Οι Καταλανοί δεν χάνουν τον τίτλο στην Ισπανία, αν και ακόμα δεν τον έχουν κατακτήσει μαθηματικά. Ωστόσο, η ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο έφτασε πια την διαφορά τους στους δέκα βαθμούς (66 έναντι 56), ενώ η Ρεάλ που νίκησε τη Θέλτα στην επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της μείωσε στους δύο βαθμούς από τους «ροχιμπλάνκος». Η Χετάφε παραμένει τέταρτη με 46 βαθμούς με τις Αλαβές (44) και Σεβίλλη (43) να μην τα παρατούν για την τετράδα. 

Serie A

Η Γιουβέντους παραμένει πρώτη και καλύτερη, αλλά δεν είναι πια αήττητη. Οι «μπιανκονέρι» έχουν 75 βαθμούς και πίσω τους βρίσκεται πάντα η Νάπολι, που έχει 60. Η Ίντερ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Μιλάνου και έτσι ανέβηκε στην τρίτη θέση με 53 βαθμούς αφήνοντας πια τέταρτη τη Μίλαν με 51. Η Ρόμα έχει 47 και κάνει τις τελευταίες προσπάθειές της, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι προπονητή, για να φτάσει την τετράδα, ενώ ακολουθούν Λάτσιο και Αταλάντα με 45 και η Τορίνο με 44. 

Μπούντεσλιγκα 

Μπάγερν 60 βαθμοί, Ντόρμουντ 60 βαθμοί και το... θρίλερ στη Γερμανία συνεχίζεται. Οι Βαυαροί δεν είχαν κανένα πρόβλημα κόντρα στη Μάινζ, αλλά οι Βεστφαλοί τα... χρειάστηκαν με αντίπαλο τη Χέρτα στο Βερολίνο, αλλά κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο και να μην χάσουν έδαφος στη μάχη της κορυφής. Πάντα στην τρίτη θέση βρίσκεται η Λειψία με 49 βαθμούς, τέταρτη η Γκλάντμπαχ με 47. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει 46 και φυσικά διατηρεί τις ελπίδες της για το εισιτήριο που θα την στείλει στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης 

Ligue 1 

Καμία αλλαγή στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κατακτήσει και φέτος τον τίτλο, με 77 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο. Είκοσι βαθμούς πίσω της βρίσκεται η Λιλ και στην τρίτη θέση είναι η Λιόν με 53. Η Μαρσέιγ δεν δείχνει πια ικανή να κερδίσει μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει μείνει τέταρτη με 47. 

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι
Η Άρσεναλ διέσυρε την Τσέλσι στο «Emirates» με 5-0 και ανέβηκε στην κορυφή
Γλίτωσε τη Γιουβέντους ο Μίλικ και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia
Σοκ στην Premier League-Ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και βιασμό
Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ
Τερματοφύλακας στο Ιράν τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα οπαδό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο