ΒΙΝΤΕΟ: Κλωτσίδια και «μπουκέτα» σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου!

Όποιος πίστευε ότι οι βιαιοπραγίες και το ξύλο είναι αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών στο χώρο του ποδοσφαίρου, ήλθε το πλήρωμα του χρόνου να αναθεωρήσει. Οι γυναίκες, και μάλιστα από ιδιαίτερα νεαρή ηλικία, απέδειξαν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν το παραμικρό, όταν παρεκτρέπονται.

Η απόδειξη κατατέθηκε στον πρόσφατο προκριματικό αγώνα των εθνικών ομάδων U17 της Ελβετίας και της Ρωσίας, στον οποίο δύο παίκτριες ήλθαν σε σύρραξη, το σκηνικό... χόντρυνε και αμφότερες αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα.

Μολονότι ο αγώνας δεν ήταν μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος, καθώς και οι δύο ομάδες διατηρούν μικρές πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση, τα νεύρα ήταν τεντωμένα στη Σερβία. Λίγο μετά την ανάπαυλα, στην οποία η Ελβετία πήγε προηγούμενη 2-0, ήλθε η... έκρηξη!

Μετά από ένα αθώο φάουλ η Ρωσία Ζοζέ-Ντιάνα Πάμεν Τσάτο κλότσησε εσκεμμένα από πίσω την αντίπαλό της στο πόδι. Η αντίδραση της Έλλα Λιούστινα ήταν ακαριαία, καθώς γύρισε και ανταπέδωσε με μια μεγαλοπρεπέστατη γροθιά! Ακολούθησαν μερικές «ψιλές», μέχρις ότου με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων απομακρυνθούν τα δύο «κοκόρια».

Η διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε και τις δύο παίκτες, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με νίκη της Ελβετίας 4-2 επί της Ρωσίας και με το πέρας της ο εκπρόσωπος Τύπου της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ελβετίας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο SRF πως «η παίκτριά μας αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο στην πρόκληση της αντιπάλου. Η παίκτριά μας λυπάται πολύ γι' αυτήν την αντίδραση, απολογήθηκε ήδη στις συμπαίκτριές της και υποσχέθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ξανά».

 

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο