Το λίφτινγκ Σόλσκιερ έδωσε νέο συμβόλαιο

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, όπως ανακοίνωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην επίσημη ιστοσελίδα τους. 
 
Ο Νορβηγός τεχνικός ο οποίος στο παρελθόν είχε παίξει για την αγγλική ομάδα από το 1996 μέχρι το 2007 και είχε πετύχει 126 σε 366 συμμετοχές, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μάντστεστερ στις 19 Δεκεμβρίου 2018. Με την έλευσή του, η Γιουνάιτεντ πέτυχε 8 στα 8 στα πρώτα ματς της ομάδας του Μάντσεστερ. Σε σύνολο 19 αγώνων μετρά 14 νίκες και 2 ισοπαλίες.
 
Αναλυτικά:
«Από την πρώτη μέρα που έφτασα, αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου. Ήταν τιμή για εμένα να είμαι ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη συνέχεια να ξεκινήσω την καριέρα μου ως προπονητής εδώ. Οι τελευταίοι μήνες ήταν μια φανταστική εμπειρία για εμένα και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί για να πετύχουμε το έργο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αυτή είναι η δουλειά που πάντα ονειρευόμουν, είμαι ενθουσιασμένος που θα αναλάβω να οδηγήσω τα επόμενα χρόνια την ομάδα και να έχουμε σημαντικές επιτυχίες, όπως θέλουν οι οπαδοί της ομάδας μας», δήλωσε κατά την ανακοίνωση ο Σόλσκιερ. 
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Στον αέρα του Μουντιάλ Συλλόγων 2028
Ανερχόμενο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης ο γιος του Μαρσέλο, Έντσο Άλβες
Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της Europa League μετά την πρεμιέρα
Ο 16χρονος Πόρτερ έγραψε ιστορία με την φανέλα της Άρσεναλ
«Πρέπει να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να κάνω την αυτοκριτική μου»
O Κιλιάν Εμπαπέ έγινε επίσημα ιδιοκτήτης της Καέν
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που κατεδαφίζουν εμβληματικό στάδιο της Μαλαισίας
Ανοίγει η αυλαία του Europa League με εννέα αναμετρήσεις
Πολωνική ιστοσελίδα αποκαλύπτει επαφές της Μπαρτσελόνα με τον Σέζνι για τη θέση του Τερ Στέγκεν
Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 29 ο γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, Έντσο